Šaćiri: U Beograd dolazim da igram fudbal!

Fudbaler Liverpula Đerdan Šaćiri najverovatnije će biti na spisku putnika za Beograd kada Liverpul 6. novembra bude gostovao Crvenoj zvezdi.

Fudbal 27.10.2018 | 10:00
Šaćiri: U Beograd dolazim da igram fudbal!
Klub sa "Enfilda" je slavio u sredu sa 4:0, a Šaćiri je dobio niz pohvala od strane menadžera Jirgena Klopa za svoj učinak na terenu.

Šaćiri je tokom leta na Mundijalu izazvao brojne polemike zbog provokativnog pokazivanja "orla" prilikom proslave gola protiv Srbije. Nema sumnje da će biti u centru pažnje ukoliko bude igrao u Beogradu.

“Imao sam određena iskustva na Svetskom prvenstvu, znam kako da se nosim sa tom situacijom. Ne brinem. Video sam neke tekstove gde se pričalo o svemu tome. Ne brine me šta drugi govore, ja tamo idem da bih igrao fudbal. Ne radi se o politici već o fudbalu. Nisam zabrinut, jednostavno idem tamo da igram fudbal”, rekao je Šaćiri.

Menadžer Liverpula Jirgen Klop se pohvalno izrazio o njegovom učinku na meču sa Crvenom zvezdom. Rekao je da je bio odličan i deo gotovo svih akcija ekipe.

“Želeo bih samo da kažem hvala menadžeru na tim lepim rečima. Bila je to utakmica gde sam zaista dao sve od sebe. Mislim da imam dovoljno kvaliteta da program saigrače u pravom momentu. Bila mi je želja samo da dobro odigram. Uživam u Liverpulu i mislim da se to vid ii kroz moje igre. Najvažnije je da nastavimo da pobeđujemo”, zaključio je fudbaler Liverpula.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar