Марсијал одбио нови уговор са Јунајтедом!

Ипак, Црвени ђаволи још увек верују у коначан договор.

Фудбал 27.10.2018 | 09:00
Марсијал одбио нови уговор са Јунајтедом!
Нападач Манчестер јунајтеда Ентони Марсијал одбио је најновију понуду Црвених ђавола око продужетка сарадње, пише Скај Спорт. Ипак, исти извор наводи да ће две стране наставити преговоре како би се дошло до коначног решења.

Челници Јунајтеда желе да обавежу брзногог играча вишегодишњим уговором, пошто му овај садашњи истиче наредног лета, а у њему се налази опција продужетка сарадње на само још једну годину.

Током лета је агент фудбалера изјављивао како Марсијал жели да напусти клуб, јер је незадовољан, а данас су се у острвским медијима појавиле инфромације да је проблем, наравно, финансијске природе, јер Француз жели да дуплира примања и постане један од најплаћенијих играча у клубу.

У Јунајтеду су одлучни да задрже 22-годишњег фудбалера, иако суштински нису задовољни оним што је до сада постигао у њиховом дресу, али се плаше да би потенцијал могао у потпуности да искаже у неком другом клубу.

Марсијал ни ове сезоне није успео да се избори за стартно место у тиму, започео је свега четири утакмице у Премијер лиги, што га свакако чини незадовољним. Ипак, адекватна финансијска понуда би и те како могла да да одобровољи.

Француз је на Олд Трафорд стигао на лето 2015. године као велика нада француског фудбала за позамашњих 60.000.000 евра.

Извор: моззартспорт

Фото: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар