Marsijal odbio novi ugovor sa Junajtedom!

Ipak, Crveni đavoli još uvek veruju u konačan dogovor.

Fudbal 27.10.2018 | 09:00
Marsijal odbio novi ugovor sa Junajtedom!
Napadač Mančester junajteda Entoni Marsijal odbio je najnoviju ponudu Crvenih đavola oko produžetka saradnje, piše Skaj Sport. Ipak, isti izvor navodi da će dve strane nastaviti pregovore kako bi se došlo do konačnog rešenja.

Čelnici Junajteda žele da obavežu brznogog igrača višegodišnjim ugovorom, pošto mu ovaj sadašnji ističe narednog leta, a u njemu se nalazi opcija produžetka saradnje na samo još jednu godinu.

Tokom leta je agent fudbalera izjavljivao kako Marsijal želi da napusti klub, jer je nezadovoljan, a danas su se u ostrvskim medijima pojavile infromacije da je problem, naravno, finansijske prirode, jer Francuz želi da duplira primanja i postane jedan od najplaćenijih igrača u klubu.

U Junajtedu su odlučni da zadrže 22-godišnjeg fudbalera, iako suštinski nisu zadovoljni onim što je do sada postigao u njihovom dresu, ali se plaše da bi potencijal mogao u potpunosti da iskaže u nekom drugom klubu.

Marsijal ni ove sezone nije uspeo da se izbori za startno mesto u timu, započeo je svega četiri utakmice u Premijer ligi, što ga svakako čini nezadovoljnim. Ipak, adekvatna finansijska ponuda bi i te kako mogla da da odobrovolji.

Francuz je na Old Traford stigao na leto 2015. godine kao velika nada francuskog fudbala za pozamašnjih 60.000.000 evra.

Izvor: mozzartsport

Foto: Reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar