Погба жели у Јуве, тамо су Алегри и Роналдо!

Најбољи фудбалер Манчестер Јунајтеда Пол Погба изражио је жељу да се врати у Јувентус, одакле је стигао на Олд Трафорд пре две године у трансферу вредном 105 милиона евра.

Фудбал 26.10.2018 | 18:00
Погба жели у Јуве, тамо су Алегри и Роналдо!
Не иде најбоље скупо плаћеном Полу Погби у Манчестер јунајтеду.

Француз је већ неко време у врло лошим односима са менаџером Жозеом Мурињом и све су гласније приче око његовог одласка са Олд Трафорда. Наводно је и Лионел Меси тражио од управе Барселоне да му у наредном прелазном року доведу Погубу, али репрезентативац Француске жели да се врати у Италију.

Како пише Тутоспорт, одмах по завршетку меча између Манчестер јуањтеда и Јувентуса (0:1) у Лиги шампиона, Француз је позитивно реаговао на идеју да поново игра за Јувентус од 2019. године.

Погба је импресиониран тренером Јувентуса Масимилијаном Алегријем и жели поново да сарађује са њим, али и да буде саиграч првој звезди Јувентуса Кристијану Роналду.

Челници торинског клуба не крију да је Погба мета број један у зимском или најкасније летњем прелазном року, али је велико питање да ли је Јунајтед спреман да га се одрекне.

Француски везиста је у сукобу са менаџером Жозеом Мурињом, више пута су имали несугласице, што желе да искористе Јувентус, Барселона, Реал Мадрид и Пари Сен Жермен.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар