Pogba želi u Juve, tamo su Alegri i Ronaldo!

Najbolji fudbaler Mančester Junajteda Pol Pogba izražio je želju da se vrati u Juventus, odakle je stigao na Old Traford pre dve godine u transferu vrednom 105 miliona evra.

Fudbal 26.10.2018 | 18:00
Pogba želi u Juve, tamo su Alegri i Ronaldo!
Ne ide najbolje skupo plaćenom Polu Pogbi u Mančester junajtedu.

Francuz je već neko vreme u vrlo lošim odnosima sa menadžerom Žozeom Murinjom i sve su glasnije priče oko njegovog odlaska sa Old Traforda. Navodno je i Lionel Mesi tražio od uprave Barselone da mu u narednom prelaznom roku dovedu Pogubu, ali reprezentativac Francuske želi da se vrati u Italiju.

Kako piše Tutosport, odmah po završetku meča između Mančester juanjteda i Juventusa (0:1) u Ligi šampiona, Francuz je pozitivno reagovao na ideju da ponovo igra za Juventus od 2019. godine.

Pogba je impresioniran trenerom Juventusa Masimilijanom Alegrijem i želi ponovo da sarađuje sa njim, ali i da bude saigrač prvoj zvezdi Juventusa Kristijanu Ronaldu.

Čelnici torinskog kluba ne kriju da je Pogba meta broj jedan u zimskom ili najkasnije letnjem prelaznom roku, ali je veliko pitanje da li je Junajted spreman da ga se odrekne.

Francuski vezista je u sukobu sa menadžerom Žozeom Murinjom, više puta su imali nesuglasice, što žele da iskoriste Juventus, Barselona, Real Madrid i Pari Sen Žermen.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar