Партизан враћа још једног свог бившег играча?!

Партизан жели да врати Ивана Обрадовића! Како преносе белгијски медији, Партизан ће у јануару покушати да доведе искусног левог бека Ивана Обрадовића.  Белгијски медији пишу да је Партизан међу заинтересованим клубовима за Ивана Обрадовића, левог бека, који је играо за црно-беле од 2006. до 2009. године.

Фудбал 26.10.2018 | 17:00
Партизан враћа још једног свог бившег играча?!
Момак који је скупио 27 наступа за репрезентацију Србије од 2008. године ове сезоне није у плановима тренера белгијског Андерлехта.

Обрадовић има 30 година, а поникао је управо у Хумској 1, коју је напустио 2009. када је прешао у шпанску Сарагосу.

Његов фудбалски пут умногоме је био обележен бројним повредама колена, а после четири године у Сарагоси провео је једну сезону у Мехелену пре доласка у Андерлехт 2015. године.

Скупио је 81 наступ, 32 прошле сезоне, али је летос постао технолошки вишак код тренера Хеина Ванхазебрука.

Спекулисало се да би могао да пређе у шпански Ваљадолид, али је остао члан Андерлехта тако да до јануара неће имати такмичарских утакмица у ногама.

Без обзира на године и честе повреде, Обрадовић би сигурно био велико појачање за црно-беле, што због талента, што због искуства које поседује.

Црно-бели тренутно на позицији левог бека имају Немању Милетића, Слободана Урошевића и Златана Шеховића, који се нису истакли претераном поузданошћу ове сезоне, у којој је управо одбрана најслабија тачка Партизана.

Из Андерлехта у Партизан већ овог јануара?

Белгијски медији пишу да је Партизан заинтересован да врати свог некадашњег играча Ивана Обрадовића, који последње три године носи дрес Андерлехта.

Њему уговор са клубом из Брисела истиче наредног лета, па би Партизан могао да прође повољније.

Обрадовић је играо за Партизан до 2009. године, а пре доласка у Андерлехт наступао је за Сарагосу и Мехелен. За репрезентацију Србије је одиграо 27 утакмица и постигао је један гол. 

Извор: Б92/мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар