Partizan vraća još jednog svog bivšeg igrača?!

Partizan želi da vrati Ivana Obradovića! Kako prenose belgijski mediji, Partizan će u januaru pokušati da dovede iskusnog levog beka Ivana Obradovića.  Belgijski mediji pišu da je Partizan među zainteresovanim klubovima za Ivana Obradovića, levog beka, koji je igrao za crno-bele od 2006. do 2009. godine.

Fudbal 26.10.2018 | 17:00
Partizan vraća još jednog svog bivšeg igrača?!
Momak koji je skupio 27 nastupa za reprezentaciju Srbije od 2008. godine ove sezone nije u planovima trenera belgijskog Anderlehta.

Obradović ima 30 godina, a ponikao je upravo u Humskoj 1, koju je napustio 2009. kada je prešao u špansku Saragosu.

Njegov fudbalski put umnogome je bio obeležen brojnim povredama kolena, a posle četiri godine u Saragosi proveo je jednu sezonu u Mehelenu pre dolaska u Anderleht 2015. godine.

Skupio je 81 nastup, 32 prošle sezone, ali je letos postao tehnološki višak kod trenera Heina Vanhazebruka.

Spekulisalo se da bi mogao da pređe u španski Valjadolid, ali je ostao član Anderlehta tako da do januara neće imati takmičarskih utakmica u nogama.

Bez obzira na godine i česte povrede, Obradović bi sigurno bio veliko pojačanje za crno-bele, što zbog talenta, što zbog iskustva koje poseduje.

Crno-beli trenutno na poziciji levog beka imaju Nemanju Miletića, Slobodana Uroševića i Zlatana Šehovića, koji se nisu istakli preteranom pouzdanošću ove sezone, u kojoj je upravo odbrana najslabija tačka Partizana.

Iz Anderlehta u Partizan već ovog januara?

Belgijski mediji pišu da je Partizan zainteresovan da vrati svog nekadašnjeg igrača Ivana Obradovića, koji poslednje tri godine nosi dres Anderlehta.

Njemu ugovor sa klubom iz Brisela ističe narednog leta, pa bi Partizan mogao da prođe povoljnije.

Obradović je igrao za Partizan do 2009. godine, a pre dolaska u Anderleht nastupao je za Saragosu i Mehelen. Za reprezentaciju Srbije je odigrao 27 utakmica i postigao je jedan gol. 

Izvor: B92/mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar