Звијезда 09: Отјеран из клуба због намјештања!

Досадашњи фудбалер Звијезде 09, Ибрахим Шкахић, није више члан семберског клуба.

Фудбал 25.10.2018 | 17:45
Звијезда 09: Отјеран из клуба због намјештања!
Послије скандала око намјештања мечева, у којем је Немања Вејновић зарадио кривичну пријаву, Звијезда 09 се одрекла и другог играча који је у медијима оптужен за нечасне радње.

Ријеч је о Ибрахиму Шкахићу, који је љетос стигао у клуб из етно-села Станишићи.

"Раскинут је уговор са Шкахићем, а истина је, све то је имало везе са скандалом око намјештања утакмица. Таквог играча не желим ни да гледам, а камоли да игра у мом клубу. За мене су биле довољне и најмање сумње у нечасне радње да више не буде члан Звијезде 09. Такође, колико знам истрагу су покренули Фудбалски савез Босне и Херцеговине и ФС Републике Српске против обојице актера", изјавио је за наш портал предсједник Звијезде 09 Борис Станишић и додао да може само да се нада да је цијели проблем осујећен на вријеме и да штета није ненандокнадива.

Доласком новог тренера Дарка Несторовића, семберски клуб је повезао двије побједе (над Слободом у Тузли -0:3 и ГОШК-ом у Угљевику -1:0), па је напокон "фењер" препуштен екипи из Габеле.

У недјељу им предстоји тешко гостовање на "Грбавици" против фудбалера Жељезничара, који су недавно штрајковали због казни које им је "разрезао" сарајевски клуб.

"Искрено, жао ми је што се такве ствари дешавају у Жељи, нашим спортским пријатељима, али вјерујем да то неће утицати на њихову игру. Ми се опорављамо и постепено се и пењемо на табели. Надам се да ћемо превазићи све лоше тренутке. Ми ћемо учинити све што буде у нашој моћи да против Жељезничара останемо непоражени", подвукао је први човјек новог премијерлигаша.

Извор: мондо.ба

Коментари / 0

Оставите коментар