Тедески је рекао - доста! Узима ствари у своје руке!

Тера Алонса и његове играче, стиже Римац на клупу Цедевите! Радиће метла у редовима хрватског шампиона!

Кошарка 25.10.2018 | 20:30
Тедески је рекао - доста! Узима ствари у своје руке!
Поразом Цедевите од Локомотиве Кубан у Еврокупу врло вероватно је завршена кратка владавина Сита Алонса на клупи хрватског шампиона, пишу  Спортске новости. У турбулентној утакмици екипа је доживела нови пораз, а доживеће и још веће промене после одласка Матеја Мамића и доласка Вељка Мршића на место спортског директора.

Спортске пишу како се са Мамићем повукао и председник клуба Младен Вебер, а нови председник требао би да постане сам Емил Тедески, власник клуба који ће тако и званично постати први човек. Очигледно је одлучио да баш све узме у своје руке, а следе и велике играчке промене и промене на клупи.

Дани су одбројани и Ситу Алонсу уместо који би прву екипу требало да преузме Славен Римац. Он води номинално други тим која игра домаће првенство. Осим тога, очекују се и велике играчке промене у виду одласка доведених странаца.

Дакле осим промена у вођству, промена на клупи, очекују нас и својеврсно “препакивање” поменутих екипа, а помиње се и уједињење тимова које има Цедевита. Тако би ускоро могли да видимо једну вероватно широку екипу без појединаца који су летос стигли у Загреб са статусом звезда.

Цедевиту чекају две тешке утакмице, против шампиона Јадранске лиге, Будућности, односно турским Тофашом у Еврокупу.

Извор: моззартспорт

Фото: Старспорт

Коментари / 0

Оставите коментар