Tedeski je rekao - dosta! Uzima stvari u svoje ruke!

Tera Alonsa i njegove igrače, stiže Rimac na klupu Cedevite! Radiće metla u redovima hrvatskog šampiona!

Košarka 25.10.2018 | 20:30
Tedeski je rekao - dosta! Uzima stvari u svoje ruke!
Porazom Cedevite od Lokomotive Kuban u Evrokupu vrlo verovatno je završena kratka vladavina Sita Alonsa na klupi hrvatskog šampiona, pišu  Sportske novosti. U turbulentnoj utakmici ekipa je doživela novi poraz, a doživeće i još veće promene posle odlaska Mateja Mamića i dolaska Veljka Mršića na mesto sportskog direktora.

Sportske pišu kako se sa Mamićem povukao i predsednik kluba Mladen Veber, a novi predsednik trebao bi da postane sam Emil Tedeski, vlasnik kluba koji će tako i zvanično postati prvi čovek. Očigledno je odlučio da baš sve uzme u svoje ruke, a slede i velike igračke promene i promene na klupi.

Dani su odbrojani i Situ Alonsu umesto koji bi prvu ekipu trebalo da preuzme Slaven Rimac. On vodi nominalno drugi tim koja igra domaće prvenstvo. Osim toga, očekuju se i velike igračke promene u vidu odlaska dovedenih stranaca.

Dakle osim promena u vođstvu, promena na klupi, očekuju nas i svojevrsno “prepakivanje” pomenutih ekipa, a pominje se i ujedinjenje timova koje ima Cedevita. Tako bi uskoro mogli da vidimo jednu verovatno široku ekipu bez pojedinaca koji su letos stigli u Zagreb sa statusom zvezda.

Cedevitu čekaju dve teške utakmice, protiv šampiona Jadranske lige, Budućnosti, odnosno turskim Tofašom u Evrokupu.

Izvor: mozzartsport

Foto: Starsport

Komentari / 0

Ostavite komentar