ЛЕ: Препорођени Арсенал има експерта за Лигу Европе!

Тобџије гостују Спортингу у трећем колу Групе Е (18. 55, ТВ Арена спорт 1).

Фудбал 25.10.2018 | 16:45
ЛЕ: Препорођени Арсенал има експерта за Лигу Европе!
Месуту Озилу се изгледа поново игра фудбал. То је једна од кључних ствари што Арсенал овако изгледа. 

Зашиљио је добро Унај Емери плајваз летос, многи су сумњали шта ће од тог чудног споја (таквог тренера и таквог клуба) бити, али сада могу само да се диве. Онај летошњи кроки сада има и слику и тон. Оно што су Арсеналовци одиграли против Лестера кад су убацили у вишу брзину (у другом полувремену) заличило је на Венгеров Арсенал. Онај Арсенал из најбољих дана под командом чувеног професора фудбала... 

Из те перспективе је јасно да нас чека прави спектакл у Лисабону где у трећем колу Групе Е Лиге Европе копља укрштају Спортинг и Арсенал (18.55, ТВ Арена Спорт 1). Оба тима досад имају по две победе, што је и било очекивано у конкуренцији преслабих Ворксле и Карабага... Тобџије су у серији од 10 тријумфа, док је Спортинг бруталан ове сезоне код куће (пет победа), али у гостима не игра толико добро, због чега и јесте у заостатку за Бенфиком. 

"Задовољан сам како смо одреаговали након примљеног гола против Лестера. Нисмо паничили, а погодак у финишу првог полувремена дао нам је подстрек за други део. Доминирали смо у наставку, посебно сам пресрећан због Обамејана, али сада нас, такође, чека захтеван противник", рекао је Унај Емери. 

Ни Жозе Пезеиро није имун на Арсеналове игре.

"Арсенал игра невероватно у последње време. Емери је врхунски тренер, одлично је укомпоновао екипу. Арсенал је квалитетан тим, али желимо да наставимо са победама код куће. Надам се тријумфу", поручио је тренер Спортинга.

Спортинг јесте добра екипа, али је Арсенал бољи. Притом, ем су гости у сјајној форми, ем их води прави експерт за освајање овог такмичења. Због свега тога уверени смо да у Лисабону неће бити кеца, а ако сумњате у двојку гађајте ГГ. 

Повређени, суспендовани и(ли) нерегистровани:

Спортинг: Монтеро, Матје, Дост (сви под знаком питања), Рафиња

Арсенал: Папастатопулос (под знаком питања), Монреал, Колашинац, Мавропанос, Чех (први голман), Кошћелни, Мејтланд-Најлс 

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар