Дарко Лазић није успио да закочи

Фолк пјевач Дарко Лазић покушао је да закочи када је схватио да ће слетјети са пута код Брестача и испревртати се аутомобилом, међутим због пребрзе вожње није успио да заустави аутомобил на вријеме, сазнаје Блиц.  

Србија 25.10.2018 | 08:13
Дарко Лазић није успио да закочи
Наиме, како сазнаје Блиц, на мјесту гдје је пјевач слетио са пута у близини Пећинаца и испревртао се, полиција је током увиђаја пронашла трагове кочења. Управо ти трагови показују и да Лазић није заспао за воланом, како су многи мислили, јер у том случају не би било трагова кочења на путу.

Јасно је да је пјевач покушао да заустави аутомобил када је почео да губи контролу, али због велике брзине коју је развио, то није успио.

Како сазнаје Блиц, пјевач је возио више од 100 километара на сат, што је много већа брзина од оне која је на овом путу дозвољена.

Возио пијан

Наиме, како је Блиц раније објавио, пјевач је возио пијан. Њему је три сата након удеса урађен алкотест који је показао да је певач имао 1,39 промила алкохола у крви. Како се сазнаје, с обзиром да је алкотест рађен три сата касније, готово је сигурно да је Лазић у крви имао више промила алкохола, чак око два!

Такође, како сазнаје Блиц, сумња се да је Лазић кобне ноћи био и под дејством опијата.

– Његов урин је однијет на анализу, резултате о томе да ли је пјевач у тренутку удеса био на некој дроги биће познато за дан или два – каже извор “Блица”.



Вјештаци истражују удес

Због чега је дошло до удеса у ком је пјевач тешко повријеђен за сада није познато.

– Вјештаци утврђују којом брзином се Лазић кретао и због чега је дошло до удеса – каже извор Блица. 

Оно што је до сада познато је да пјевач није био везан у тренутку када је његов аутомобил скренуо са коловоза у ливаду и преврнуо се неколико пута.

– Удес се догодио на улазу у његово село Брестач, он се враћао кући. Још не знам који су узроци несреће, полиција ради на томе – рекао је након удеса Дарков пријатељ и менаџер Миљан Врачевић.

Тешке повреде

Након несреће пјевач је у тешком стању пребачен у КБЦ Земун гдје је због повреда главе причао неповезано. Том приликом је директор КБЦ “Земун”, др Драгош Стојановић рекао за Блиц да се певач налази на интензивној њези и да је животно угрожен.

Лазић је у удесу је задобио нагњечење мозга, поломљену јагодицу, повријеђене груди и плућа, повређену бутну кост, док му је нога излетјела из кука. Он је смјештен на одјељење интезивне неге.

Пјевач је неколико пута требало да буде оперисан, међутим операција је одлагана због његовог тешког стања. Током поподнева он је одведен на дијализу због проблема који су настали са бубрезима.

Донијели су одлуку да ће га због смањеног рада бубрега прво упутити на дијализу а да ће тек након тога одлучити када ће бити подвргнут хирушкој интервенцији.

Пријатељ и менаџер Дарка Лазића рекао је данас да је пјевачу хтино потребна крв, да крвна група даваоца није битна и да су тренутно у потрази за доборвољним даваоцима.

Цијела породица је забринута и још увијек у шоку, а бројне колеге током цијелог дана долазиле су у болницу како би пружили подршку како пјевачу, тако и његовој породици. Њима је забрањен улаз на одљење интезивне његе на ком се Дарко тренутно налази.

Извор: Блиц

Коментари / 16

Оставите коментар
Name

сељак

25.10.2018 06:44

НО КОМЕНТ - ???

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре,

25.10.2018 10:22

Брига брале, и мало сљивовице " и ево ти Белака , нека нека валда че некада да дође памети! када буде себи зарадио први ауто.

Name

Ауслендер

25.10.2018 06:46

Да је био трезан и неурадјен, кад су наркотици у питању, можда би и закочио на вријеме. Срећа па нико не погину

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кум

25.10.2018 08:45

Ауслäндер се овако писе.

Name

Мирко Немирко

25.10.2018 07:03

Хајд да је ишао на посао па га неко ударио, али овако из зајебанције. Таквих ми није жао и не заслужују да се о њима пише. Дрога, алкохол, брз ауто... Добро је што неко због те будале није настрадао а њему возачку одузети и поново на полагање и све болничке трошкове сам да плати. Сад нека пјева!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ана

25.10.2018 07:24

Не лупај свакоме мозе да се деси. Само да оздрави, недај бозе никоме да има унфал.

Name

На

25.10.2018 07:46

Не, управо о оваквим случајевима треба да се пише за примјер свима. Нека људи виде шта их чека у оваквим ситуацијама.

Name

Тиики

25.10.2018 07:53

Нема ти он возацке никако, ста цес му одезети ?

Name

Ре

25.10.2018 09:16

100% си у праву. А молим вас које тај тип???

Name

Бог је једина истина

25.10.2018 07:06

Нека му је Бог у помоћи, јер кад доктори одраде своје, божија је задња... Гледајући ову страхоту, надам се да ће многи "бјесомучни" возаци и мотористи мало успорити, јер и нас све доводе у опасност, својим брзинама и претицањима

ОДГОВОРИТЕ
Name

даца

25.10.2018 07:40

А бас је лепо певао стета

Name

Ре

25.10.2018 08:01

Сви се позивају на Бога када додје до бола,било физицког или којекаквог другог. Када су зиви,здрави и весели онда пију,опијају се,бјесне,показују рогату руку итд

Name

кад тад

25.10.2018 07:27

не могу да схватим ове људе, пијан надрогиран возио преко 100 на сат? па ста је он себи умислио??? бозе сацувај гдје иде овај свијет??

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кум

25.10.2018 08:48

Па види се гдје иде задњи избори су показали куда це дс идемо

Name

Мирко

25.10.2018 08:10

Зао ми је, али тако је кад се успјех развија брзе од мозга. Цовјек мисли да је његов свијет и да мозе како хоце. Среца је сто није ударио неције дијете.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зв

26.10.2018 01:31

Требало је тај да закоци прије мање висе пет година... Среца па није никог недузног поврједио или убио. У земљи Србији добио би 2год условно, ако је то на крају и битно!!!

ОДГОВОРИТЕ