Darko Lazić nije uspio da zakoči

Folk pjevač Darko Lazić pokušao je da zakoči kada je shvatio da će sletjeti sa puta kod Brestača i isprevrtati se automobilom, međutim zbog prebrze vožnje nije uspio da zaustavi automobil na vrijeme, saznaje Blic.  

Srbija 25.10.2018 | 08:13
Darko Lazić nije uspio da zakoči
Naime, kako saznaje Blic, na mjestu gdje je pjevač sletio sa puta u blizini Pećinaca i isprevrtao se, policija je tokom uviđaja pronašla tragove kočenja. Upravo ti tragovi pokazuju i da Lazić nije zaspao za volanom, kako su mnogi mislili, jer u tom slučaju ne bi bilo tragova kočenja na putu.

Jasno je da je pjevač pokušao da zaustavi automobil kada je počeo da gubi kontrolu, ali zbog velike brzine koju je razvio, to nije uspio.

Kako saznaje Blic, pjevač je vozio više od 100 kilometara na sat, što je mnogo veća brzina od one koja je na ovom putu dozvoljena.

Vozio pijan

Naime, kako je Blic ranije objavio, pjevač je vozio pijan. Njemu je tri sata nakon udesa urađen alkotest koji je pokazao da je pevač imao 1,39 promila alkohola u krvi. Kako se saznaje, s obzirom da je alkotest rađen tri sata kasnije, gotovo je sigurno da je Lazić u krvi imao više promila alkohola, čak oko dva!

Takođe, kako saznaje Blic, sumnja se da je Lazić kobne noći bio i pod dejstvom opijata.

– Njegov urin je odnijet na analizu, rezultate o tome da li je pjevač u trenutku udesa bio na nekoj drogi biće poznato za dan ili dva – kaže izvor “Blica”.



Vještaci istražuju udes

Zbog čega je došlo do udesa u kom je pjevač teško povrijeđen za sada nije poznato.

– Vještaci utvrđuju kojom brzinom se Lazić kretao i zbog čega je došlo do udesa – kaže izvor Blica. 

Ono što je do sada poznato je da pjevač nije bio vezan u trenutku kada je njegov automobil skrenuo sa kolovoza u livadu i prevrnuo se nekoliko puta.

– Udes se dogodio na ulazu u njegovo selo Brestač, on se vraćao kući. Još ne znam koji su uzroci nesreće, policija radi na tome – rekao je nakon udesa Darkov prijatelj i menadžer Miljan Vračević.

Teške povrede

Nakon nesreće pjevač je u teškom stanju prebačen u KBC Zemun gdje je zbog povreda glave pričao nepovezano. Tom prilikom je direktor KBC “Zemun”, dr Dragoš Stojanović rekao za Blic da se pevač nalazi na intenzivnoj njezi i da je životno ugrožen.

Lazić je u udesu je zadobio nagnječenje mozga, polomljenu jagodicu, povrijeđene grudi i pluća, povređenu butnu kost, dok mu je noga izletjela iz kuka. On je smješten na odjeljenje intezivne nege.

Pjevač je nekoliko puta trebalo da bude operisan, međutim operacija je odlagana zbog njegovog teškog stanja. Tokom popodneva on je odveden na dijalizu zbog problema koji su nastali sa bubrezima.

Donijeli su odluku da će ga zbog smanjenog rada bubrega prvo uputiti na dijalizu a da će tek nakon toga odlučiti kada će biti podvrgnut hiruškoj intervenciji.

Prijatelj i menadžer Darka Lazića rekao je danas da je pjevaču htino potrebna krv, da krvna grupa davaoca nije bitna i da su trenutno u potrazi za doborvoljnim davaocima.

Cijela porodica je zabrinuta i još uvijek u šoku, a brojne kolege tokom cijelog dana dolazile su u bolnicu kako bi pružili podršku kako pjevaču, tako i njegovoj porodici. Njima je zabranjen ulaz na odljenje intezivne njege na kom se Darko trenutno nalazi.

Izvor: Blic

Komentari / 16

Ostavite komentar
Name

seljak

25.10.2018 06:44

NO KOMENT - ???

ODGOVORITE
Name

Re,

25.10.2018 10:22

Briga brale, i malo sljivovice " i evo ti Belaka , neka neka valda če nekada da dođe pameti! kada bude sebi zaradio prvi auto.

Name

Auslender

25.10.2018 06:46

Da je bio trezan i neuradjen, kad su narkotici u pitanju, možda bi i zakočio na vrijeme. Sreća pa niko ne poginu

ODGOVORITE
Name

Kum

25.10.2018 08:45

Ausländer se ovako pise.

Name

Mirko Nemirko

25.10.2018 07:03

Hajd da je išao na posao pa ga neko udario, ali ovako iz zajebancije. Takvih mi nije žao i ne zaslužuju da se o njima piše. Droga, alkohol, brz auto... Dobro je što neko zbog te budale nije nastradao a njemu vozačku oduzeti i ponovo na polaganje i sve bolničke troškove sam da plati. Sad neka pjeva!

ODGOVORITE
Name

Ana

25.10.2018 07:24

Ne lupaj svakome moze da se desi. Samo da ozdravi, nedaj boze nikome da ima unfal.

Name

Na

25.10.2018 07:46

Ne, upravo o ovakvim slučajevima treba da se piše za primjer svima. Neka ljudi vide šta ih čeka u ovakvim situacijama.

Name

Tiiki

25.10.2018 07:53

Nema ti on vozacke nikako, sta ces mu odezeti ?

Name

Re

25.10.2018 09:16

100% si u pravu. A molim vas koje taj tip???

Name

Bog je jedina istina

25.10.2018 07:06

Neka mu je Bog u pomoći, jer kad doktori odrade svoje, božija je zadnja... Gledajući ovu strahotu, nadam se da će mnogi "bjesomučni" vozaci i motoristi malo usporiti, jer i nas sve dovode u opasnost, svojim brzinama i preticanjima

ODGOVORITE
Name

daca

25.10.2018 07:40

A bas je lepo pevao steta

Name

Re

25.10.2018 08:01

Svi se pozivaju na Boga kada dodje do bola,bilo fizickog ili kojekakvog drugog. Kada su zivi,zdravi i veseli onda piju,opijaju se,bjesne,pokazuju rogatu ruku itd

Name

kad tad

25.10.2018 07:27

ne mogu da shvatim ove ljude, pijan nadrogiran vozio preko 100 na sat? pa sta je on sebi umislio??? boze sacuvaj gdje ide ovaj svijet??

ODGOVORITE
Name

Kum

25.10.2018 08:48

Pa vidi se gdje ide zadnji izbori su pokazali kuda ce ds idemo

Name

Mirko

25.10.2018 08:10

Zao mi je, ali tako je kad se uspjeh razvija brze od mozga. Covjek misli da je njegov svijet i da moze kako hoce. Sreca je sto nije udario necije dijete.

ODGOVORITE
Name

Zv

26.10.2018 01:31

Trebalo je taj da zakoci prije manje vise pet godina... Sreca pa nije nikog neduznog povrjedio ili ubio. U zemlji Srbiji dobio bi 2god uslovno, ako je to na kraju i bitno!!!

ODGOVORITE