Назор: Против Партизана, као да нам је задња!

Нови тренер Задра тражи од играча беспоштедан приступ утакмицама, како би се клуб померио са дна табеле регионалног такмичења.

Кошарка 25.10.2018 | 19:30
Назор: Против Партизана, као да нам је задња!
У дворани "Крешимир Ћосић" је зазвонио аларм већ после четвртог кола АБА лиге. Словенац Алеш Пипан морао је да "дигне сидро" после серије пораза, а на његово место дошао је, прецизније, враћен је - Анте Назор.

"Трећи пут сам на Вишњику као тренер Задра и могу слободно да кажем да је ово мој кошаркашки дом. Овај тим има потенцијала, али мора да игра на горњој граници својих могућности. Одмах ћемо засукати рукаве и прионути на посао", рекао је Назор.

Млади тренер, који ускоро пуни 40 година, али поседује завидно искуство у регионалном такмичењу, први пут ће водити овај тим Задра у "Штарк арени", против Партизана (петак, 21.00, ТВ Арена спорт 1).

"Пред нама је тежак распоред, али то може да буде и добро, јер свака непланирана победа диже екипу. Свакој утакмици морамо да приступимо као да је задња, почевши од ове прве у Београду. Морамо да разбијемо психолошке баријере код играча и створимо хемију у тиму, која је најбитнија", поручио је Назор.

Ако је Задру победа преко потребна због скора 0-4, исто се може рећи за црно-беле, који су"везали" четири пораза у АБА лиги и Еврокупу.

Након победа над Цедевитом и Олимпијом, изабраници Ненада Чанка су изгубили као гости од Морнара и Крке, па су са врха табеле пали на деобу четвртог до осмог места.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар