Nazor: Protiv Partizana, kao da nam je zadnja!

Novi trener Zadra traži od igrača bespoštedan pristup utakmicama, kako bi se klub pomerio sa dna tabele regionalnog takmičenja.

Košarka 25.10.2018 | 19:30
Nazor: Protiv Partizana, kao da nam je zadnja!
U dvorani "Krešimir Ćosić" je zazvonio alarm već posle četvrtog kola ABA lige. Slovenac Aleš Pipan morao je da "digne sidro" posle serije poraza, a na njegovo mesto došao je, preciznije, vraćen je - Ante Nazor.

"Treći put sam na Višnjiku kao trener Zadra i mogu slobodno da kažem da je ovo moj košarkaški dom. Ovaj tim ima potencijala, ali mora da igra na gornjoj granici svojih mogućnosti. Odmah ćemo zasukati rukave i prionuti na posao", rekao je Nazor.

Mladi trener, koji uskoro puni 40 godina, ali poseduje zavidno iskustvo u regionalnom takmičenju, prvi put će voditi ovaj tim Zadra u "Štark areni", protiv Partizana (petak, 21.00, TV Arena sport 1).

"Pred nama je težak raspored, ali to može da bude i dobro, jer svaka neplanirana pobeda diže ekipu. Svakoj utakmici moramo da pristupimo kao da je zadnja, počevši od ove prve u Beogradu. Moramo da razbijemo psihološke barijere kod igrača i stvorimo hemiju u timu, koja je najbitnija", poručio je Nazor.

Ako je Zadru pobeda preko potrebna zbog skora 0-4, isto se može reći za crno-bele, koji su"vezali" četiri poraza u ABA ligi i Evrokupu.

Nakon pobeda nad Cedevitom i Olimpijom, izabranici Nenada Čanka su izgubili kao gosti od Mornara i Krke, pa su sa vrha tabele pali na deobu četvrtog do osmog mesta.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar