Легенде Јунајтеда оштро осудиле Муриња!

Некадашњи фудбалери Манчестер јунајтеда Пол Сколс и Рио Фердинанд изјавили су да је утакмица између Јунајтеда и Јувентуса била попут игре одраслих против деце.

Фудбал 24.10.2018 | 19:45
Легенде Јунајтеда оштро осудиле Муриња!
Већ дуже времена шкрипи на релацији Мурињо - навијачи, Мурињо - Погба, а познато је да и неке од бивших легенди клуба нису задовољни како Португалац води екипу са "Олд Трафорда".

Последњи пример тога је гостовање Рија Фердинанда и Пола Сколса у емисији БТ Спорт након пораза од Јувентуса на свом терену у трећем колу Лиге шампиона.

"Јувентус је био супериорнији у сваком погледу, од физичке способности, квалитета појединаца до управљања тока игре. 'Бјанконер' су били фантастични, ову игру требало би описати као игру одраслих против деце" , истакао је бивши капитен Јунајтеда Рио Фердинанд.

Са друге стране и Пол Сколс је изнео своје виђење утакмице.

"Јувентус је држао сваки део терена у својим рукама. Јувентус је сличан клуб Манчестеру по величини клуба али став Мурињових 'дечака' учинило је да се осећам срамотно", изјавио јеПол Сколс.

Лидер групе Х је тренутно управо торински клуб са максималним учинком у прва три кола, док је тим Жозеа Муриња други са 4 освојена бода.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар