Legende Junajteda oštro osudile Murinja!

Nekadašnji fudbaleri Mančester junajteda Pol Skols i Rio Ferdinand izjavili su da je utakmica između Junajteda i Juventusa bila poput igre odraslih protiv dece.

Fudbal 24.10.2018 | 19:45
Legende Junajteda oštro osudile Murinja!
Već duže vremena škripi na relaciji Murinjo - navijači, Murinjo - Pogba, a poznato je da i neke od bivših legendi kluba nisu zadovoljni kako Portugalac vodi ekipu sa "Old Traforda".

Poslednji primer toga je gostovanje Rija Ferdinanda i Pola Skolsa u emisiji BT Sport nakon poraza od Juventusa na svom terenu u trećem kolu Lige šampiona.

"Juventus je bio superiorniji u svakom pogledu, od fizičke sposobnosti, kvaliteta pojedinaca do upravljanja toka igre. 'Bjankoner' su bili fantastični, ovu igru trebalo bi opisati kao igru odraslih protiv dece" , istakao je bivši kapiten Junajteda Rio Ferdinand.

Sa druge strane i Pol Skols je izneo svoje viđenje utakmice.

"Juventus je držao svaki deo terena u svojim rukama. Juventus je sličan klub Mančesteru po veličini kluba ali stav Murinjovih 'dečaka' učinilo je da se osećam sramotno", izjavio jePol Skols.

Lider grupe H je trenutno upravo torinski klub sa maksimalnim učinkom u prva tri kola, dok je tim Žozea Murinja drugi sa 4 osvojena boda.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar