Студентица из БиХ страдала у Сплиту

Деветнаестогодишња студенткина из Чапљине Марија Ћорић погинула је у саобраћајној несрећи која се касно синоћ догодила у Пољичкој улици у Сплиту, незванично сазнају локални медији.

Босна и Херцеговина 24.10.2018 | 16:05
Студентица из БиХ страдала у Сплиту
Како пише “Чапљински портал” несрећна дјевојка је прије мјесец дана отишла отишла на студије у Сплит.

Несрећа се догодила када је “ауди А3” прошао кроз црвено свјетло на семафору и ударио Ћорићеву, а жена која је управљала аутомобилом побјегла је са мјеста несреће.

Хрватски медији незванично јављају да је тридесетосмогодишња жена пронађена и ухапшена неколико сати касније, те да је код ње у том тренутку измјерено 1,10 промила алкохола у крви, па се претпоставља да је у тренутку несреће била под још јачим дејством алкохола. 

Додаје се да је полиција лоцирала и ухапсила жену захваљујући информацијама које је добила од очевидаца трагичне несреће.

У полицији кажу да ће након отрежњења започети криминалистичко истраживање током којег прво треба ван сумње утврдити да ли је за воланом аудија била ухапшена жена, а ако јесте, против ње ће бити поднесена кривична пријава због изазивања саобраћајне несреће са смртном посљедицом.

(Агенције)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Дундо Мароје

25.10.2018 03:29

Боже драги па има ли краја бахатости? Угашен је један млади живот, нема оправдања за учињено! Саучешће породици и пријатељима несрећног дјевојчурка! Туга!

ОДГОВОРИТЕ