Јесења дјеца су мудра и непоколебљива

Они су интелигентни, најчешће веома педантни, са израженим осећајем да брзо и тачно решавају тешке задатке.

Занимљивости 24.10.2018 | 11:44
Јесења дјеца су мудра и непоколебљива
За њих кажу да увек прво промисле пре него што нешто ураде. Они су интелигентни, најчешће веома педантни, са израженим осећајем да брзо и тачно решавају тешке задатке. Они су деца јесени, која им доноси мудрост, зрелост и искуство.

 Особе рођене у овом годишњем добу краси принципијелност, марљивост и дипломатичност. Код већине преовладава јасан и уравнотежен ум, спокојан и неоптерећујући карактер, као и способност учвршћивања брака. Међутим, без обзира на све ове добре особине, припаднице нежнијег пола се теже удају, због несигурности и страха од промена.

Генерално, сви воле децу и животиње. Тактични су и труде се да никога не повреде. Велики су реалисти, мало коме верују на реч, већ све сами проверавају. Када формирају мишљење о нечему, тешко подлежу утицају са стране. Због карактера који поседују, на њих мало шта може да делује у негативном смислу. Јесењи људи су велики каријеристи у позитивном смислу и стреме савршенству. Међу њима се најчешће проналазе глумци, филозофи, архитекте, научници, спортисти...

И још нешто - без обзира на кишу, опадање лишћа и успављивање природе, особе рођене у јесењим месецима су најмање склоне депресији, па сходно томе имају и најмањи ризик за настанак других менталних поремећаја.

Новости
фото:интернет

Коментари / 0

Оставите коментар