Jesenja djeca su mudra i nepokolebljiva

Oni su inteligentni, najčešće veoma pedantni, sa izraženim osećajem da brzo i tačno rešavaju teške zadatke.

Zanimljivosti 24.10.2018 | 11:44
Jesenja djeca su mudra i nepokolebljiva
Za njih kažu da uvek prvo promisle pre nego što nešto urade. Oni su inteligentni, najčešće veoma pedantni, sa izraženim osećajem da brzo i tačno rešavaju teške zadatke. Oni su deca jeseni, koja im donosi mudrost, zrelost i iskustvo.

 Osobe rođene u ovom godišnjem dobu krasi principijelnost, marljivost i diplomatičnost. Kod većine preovladava jasan i uravnotežen um, spokojan i neopterećujući karakter, kao i sposobnost učvršćivanja braka. Međutim, bez obzira na sve ove dobre osobine, pripadnice nežnijeg pola se teže udaju, zbog nesigurnosti i straha od promena.

Generalno, svi vole decu i životinje. Taktični su i trude se da nikoga ne povrede. Veliki su realisti, malo kome veruju na reč, već sve sami proveravaju. Kada formiraju mišljenje o nečemu, teško podležu uticaju sa strane. Zbog karaktera koji poseduju, na njih malo šta može da deluje u negativnom smislu. Jesenji ljudi su veliki karijeristi u pozitivnom smislu i streme savršenstvu. Među njima se najčešće pronalaze glumci, filozofi, arhitekte, naučnici, sportisti...

I još nešto - bez obzira na kišu, opadanje lišća i uspavljivanje prirode, osobe rođene u jesenjim mesecima su najmanje sklone depresiji, pa shodno tome imaju i najmanji rizik za nastanak drugih mentalnih poremećaja.

Novosti
foto:internet

Komentari / 0

Ostavite komentar