Мурињо: Јувентус је ниво више од нас!

Нисмо могли да их угрозимо! Жозе Мурињо и Манчестер јунајтед добили су још један шамар. Јувентус је био бољи на Олд Трафорду у свим сегментима игре и славио је заслужену победу од 1:0.

Фудбал 24.10.2018 | 12:45
Мурињо: Јувентус је ниво више од нас!
Португалац је све ближи ивици понора, његов тим не игра добро и у Лиги шампиона после три кола има свега четири бода.

Ово је био други меч како Јунајтед није постигао гол у Лиги шампиона, а најближи томе био је Пол Погба средином другог полувремена када је погодио стативу.

"Играли смо против једног од највећих кандидата за пехар Лиге шампиона. Са друге стране терена имали смо противника великог квалитета. Понекад људи само примете шта раде Роналдо или Дибала, али у топ екипи требате да гледате шта раде Кјелини или Бонући. Мислим да је Јувентус такав тим да када води, тешко је било шта урадити", изјавио је Мурињо. 

Он је свестан да његов тим има проблем да постигне гол. Јунајтед је имао свега шест удараца ка голу за 90 минута, премало да би се угрозила одбрана каква је Јувентусова. 

"Мојим нападачима ништа није успевало. Сви су се додуше трудили, сви су били ментално јаки до самог краја утакмице. Јувентус је осетио да притискамо и мој колега је убацио још једноиг штопера на терен како би помогао сјајним Кјелинију и Бонућију. Био је ово јако тежак меч за нас. Мислио сам да ћемо извући нешто из свега, али то није било могуће", додао је Португалац. 

На питање, да ли је његов тим исувише респектовао противника, одговорио је негативно. 

"Не, не мислим да је било тако. Покушали смо да пренесемо на терен позитивне вибрације из дуела са Челсијем. Али Јувентус је други ниво, да будем искрен. Имају стабилност, квалитет, искуство, све знају. База тог тима су Кјелини и Бонући. То им омогућава да имају слободу напред. Изгубите лопту, нема проблема, ту су они. Можда смо заслужили да дамо гол, али није било могуће. Немам шта да замерим момцима, носим позитивне утиске о игри", закључио је менаџер Манчестер јунајтеда.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар