Murinjo: Juventus je nivo više od nas!

Nismo mogli da ih ugrozimo! Žoze Murinjo i Mančester junajted dobili su još jedan šamar. Juventus je bio bolji na Old Trafordu u svim segmentima igre i slavio je zasluženu pobedu od 1:0.

Fudbal 24.10.2018 | 12:45
Murinjo: Juventus je nivo više od nas!
Portugalac je sve bliži ivici ponora, njegov tim ne igra dobro i u Ligi šampiona posle tri kola ima svega četiri boda.

Ovo je bio drugi meč kako Junajted nije postigao gol u Ligi šampiona, a najbliži tome bio je Pol Pogba sredinom drugog poluvremena kada je pogodio stativu.

"Igrali smo protiv jednog od najvećih kandidata za pehar Lige šampiona. Sa druge strane terena imali smo protivnika velikog kvaliteta. Ponekad ljudi samo primete šta rade Ronaldo ili Dibala, ali u top ekipi trebate da gledate šta rade Kjelini ili Bonući. Mislim da je Juventus takav tim da kada vodi, teško je bilo šta uraditi", izjavio je Murinjo. 

On je svestan da njegov tim ima problem da postigne gol. Junajted je imao svega šest udaraca ka golu za 90 minuta, premalo da bi se ugrozila odbrana kakva je Juventusova. 

"Mojim napadačima ništa nije uspevalo. Svi su se doduše trudili, svi su bili mentalno jaki do samog kraja utakmice. Juventus je osetio da pritiskamo i moj kolega je ubacio još jednoig štopera na teren kako bi pomogao sjajnim Kjeliniju i Bonućiju. Bio je ovo jako težak meč za nas. Mislio sam da ćemo izvući nešto iz svega, ali to nije bilo moguće", dodao je Portugalac. 

Na pitanje, da li je njegov tim isuviše respektovao protivnika, odgovorio je negativno. 

"Ne, ne mislim da je bilo tako. Pokušali smo da prenesemo na teren pozitivne vibracije iz duela sa Čelsijem. Ali Juventus je drugi nivo, da budem iskren. Imaju stabilnost, kvalitet, iskustvo, sve znaju. Baza tog tima su Kjelini i Bonući. To im omogućava da imaju slobodu napred. Izgubite loptu, nema problema, tu su oni. Možda smo zaslužili da damo gol, ali nije bilo moguće. Nemam šta da zamerim momcima, nosim pozitivne utiske o igri", zaključio je menadžer Mančester junajteda.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar