Човић похвалио Милорада Додика

Предсједник ХДЗ-а БиХ Драган Човић сматра да је новоизабрани хрватски члан Предсједништва БиХ Жељко Комшић “мала марионета и погодан алатић” у рукама радикалне бошњачке политике, док је избор Милорада Додика за српског члана Предсједништва позитиван за европски пут БиХ.

Босна и Херцеговина 23.10.2018 | 07:59
Човић похвалио Милорада Додика
Човић наводи да Комшићу мјесто хрватског члана Предсједништва БИХ не припада на било који начин, као и да је његовим противзаконитим избором БиХ доведена пред кризу која може бити несагледивих размјера.

– Комшић нити је легалан, нити легитиман. Његов избор је противзаконит, јер је угрожен цијели народ – рекао је Човић вечерас за Радио-телевизију Републике Српске.

Он указује да је БиХ доведена пред кризу која може бити несагледивих размјера, због позива да се гласа у име Хрвата.

Човић напомиње да се мора открити ко је Комшићу платио кампању, која је “коштала три пута више од кампање ХДЗ-а”.

– То је дио великог пројекта којим је неко замислио да ће овај пут ријешити питање Федерације БиХ тако што ће имати два члана Предсједништва, да ће Дом народа изабрати у име Хрвата, поставити предсједника ФБиХ и ријешити њен проблем функционисања. Овај пут им се отела Република Српска – наводи Човић.

Он је подсјетио да је Комшић непожељан у скоро 20 хрватских градова и општина, те у скоро свим кантонима ФБиХ.

– Можемо желити ЕУ, али прије свега морамо имати добросусједске односе. Ко то не зна цијенити, не зна водити политику – каже Човић, који је одлазећи члан Предсједништва БиХ из реда хрватског народа.

Човић оцјењује да ће Додик бити превага која ће вући ка ЕУ и да ће његовим доласком Предсједништво БиХ још више добити на значају. 

Он је нагласио да је Додик, који је и предсједник СНСД-а, политичар који држи ријеч, испуњава обавезе, као и да је јасан и недвосмислен.

– Нисмо сагласни о многим питањима, али спроводимо оне у којима јесмо. Увјерен сам да ћемо наставити успјешну сарадњу СНСД-а и ХДЗ-а БиХ и наредне четири године, видјећемо у којој форми. Мислим да ћемо се убрзо и формално састати, након званичних резултата избора – рекао је Човић.

Он је истакао да је ХДЗ БиХ на изборима остварила и више него добар резултат, какав није од 1996. године, те да то подразумијева и велику одговорност према гласачима.

“То значи изборити се за оно за шта још нисмо. То је вјероватно био и одговор да не може хрватски народ прихватити да му други бира представнике. То значи да ћемо кроз ово што заговарам морати да наставимо борбу и доћи до измјена Изборног закона да више никада не би било могуће да бошњачки народ бира два члана Предсједништва из Федерације БиХ”, нагласио је Човић.

Он каже да је став ХДЗ-а БиХ да нема формирања власти док не буде измијењен Изборни закон БиХ јер је то за ову странку, али и за БиХ, питање свих питања.

“Наравно да ћемо се прилагођавати потребама политичког тренутка у БиХ, ништа не смијемо зауставити, нити је ово било каква блокада, ово је иницијатива за БиХ”, истиче Човић.

Према његовим ријечима, мора се заштитити позиција хрватског народа као конститутивног и равноправног у БиХ, чиме се штити и БиХ и Дејтонски мировни споразум.

“Морамо се до краја вратити изворном Дејтонском споразуму, јер ћемо без њега имати овакве експерименте који ће зауставити све што смо ставили себи у програм када је ријеч о ЕУ”, напомиње Човић.

Човић је додао да ће ХДЗ БиХ коалирати са онима са којима може креирати будућност и јасну позицију хрватског народа у БиХ, те реализовати пројекте које су представљали у изборној кампањи.

Извор: Срна

Коментари / 64

Оставите коментар
Name

Кхал Дрого

23.10.2018 06:03

Бошњаци су Хрватима изабрали члана предсједништва, злоупотребили изборни закон у БиХ и поставили се; "ми ћемо вам изабрати члана предсједништва јер нам се може". Није им први пута, трећи пута су они одлучили ко је тај "подобан" Хрват, и избор је трећи пут пао на овог Комшића, "де јуре" Хрвата и "де факто" Бошњака у покушају. У западној српској држави се и не би требали трпали у тој причи, то су те неке релације у фед. БиХ. Међутим, овдје је важнија једна матрица понашања која и нама гарантује проблеме у будућности. Још за времена другог Комшићевог мандата, сви ауторитети у Бошњака, укључујући и лидере ИВЗ су понављали да није у реду да Бошњаци Хрватима бирају члана предсједништв. А онда прије пола године су се сви ућутали, заправо ресетовали и имамо кампању да је "дужност" Бошњака подржати Комшића. Када би их подсјетили да су недавно другачије поруке слали, одговор би био да у предсједништтву мора бити 2:1 за БиХ (читај сарајевску махалу). Такав у старту непријатељски гард према "мрским негативцима", прије свега нашем из Српске, гарантује само дугогодишњу кризу, вријеме сталних оптуживања, многи возови ће проћи и отићи, а државна заједница БиХ ће у рикверц.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драго не лупетај

23.10.2018 06:24

Ја сам Хрват. Ако мене питас ова два лопова треба Под хитно на голи оток. Срамота ме је уопсте помислити да ме таква два кретена представљају. Највеци проблем код Цовица је тај сто није успио покрасти изборе па сад покусава са овим другим лоповом да на било какав нацин додје на власт.

Name

Прави Хрват

23.10.2018 06:35

Баш вјерујем да си Хрват...

Name

075

23.10.2018 06:38

@Кхал Дрого Погледајте код вама очито мрских Бошњака све странке покушавају да направе власт без СДА и њихових ментора ИВЗ БиХ па онда пишите небулозе! Човић је највећи лопов и у његовом мандату су Хрвати у БиХ постали статистичка грешка има их, можда, мање од Рома у БиХ!

Name

ре ДРАГО

23.10.2018 06:43

Цирилицом бранис устасу , глуп си . Дај нам реци сто су Срби у Дрвару ,Грахову , Гламоцу гласали за Цовица . Они могу а други немогу: образуј се мало кад вец волис писат и лупетат

Name

Бајкер

23.10.2018 06:44

Драго ко је убио Давида.

Name

Маx

23.10.2018 07:04

Овај сто писе цирилицом је Хрват и представља се као Србин.

Name

Цопие

23.10.2018 07:29

Цовјек који се позива на слово Дејтона, очито да не зна ни слово, ни зарез ни тачку која пише у Дејтонском споразуму.Није тачно да у члану ИИИ Устава БиХ пише да је Босна и Херцеговина састављена од два ентитета и три народа. Ма ни близу. Члан ИИИ Устава Босне и Херцеговине има свој назив: Одговорности и односи између институција Босне и Херцеговине и ентитета. У том истом члану не пише да је Босне и Херцеговина састављена од два ентитета. Тако нешто пише у члану И/3 Устава БиХ, који стварно каже да се Босна и Херцеговина састоји од два ентитета: Федерације Босне и Херцеговине и Републике Српске, с тим да је након доношења Коначне арбитражне одлуке за Дисктрикт Брчко, која га дефинира као јединствену административну цјелину под ексклузивним суверенитетом Босне и Херцеговине, односно Дистрикт Брчко не припада нити једном од ентитета, већ директно држави Босни и Херцеговини.У том погледу биле су и измјене Устава БиХ, које кажу да се Босна и Херцеговина састоји од ентитета Федерације Босне и Херцеговине, ентитета Република Српске и Дистрикта Брчко. Биће вам Цовицу шокантно када прочитате, да све ово што говорите годинама, једноставно није тачно.Није тачно ни то да се Босна и Херцеговина састоји само од три конститутивна народа, јер кад се прочитате алинеју 10. преамбуле Устава БиХ, гдје се једино спомињу ти чувени конститутивни народи, у истој реченици спомињу Остали и грађани БиХ као доносиоци Устава БиХ или тачније, као уставотворни елементи. Стварно не знам, ко вас савјетује, али ово што чујем од вас на телевизији, све је апсолутно погрешно. Било јако добро да прочитате члан И/1 Устава БиХ, који каже да Босна и Херцеговина наставља правни континуитет Републике Босне и Херцеговине, као држава (не територија) са својом унутарњом структуром (Република Српска је дио унутарње структуре Босне и Херцеговине), у оквиру међународно признатих граница Босне и Херцеговине, а све унутар одредби међународног права, као што је на примјер, наставак чланства у Уједињеним нацијама. Можда вам неко и вјерује, али кад се ова прича рашири, осим што ћете бити шокирани оним што пише у Уставу БиХ, сами ћете изгубити углед као класична незналица уставних одредби земље чији сте члан Предсједништва. Било би ми јако драго да поцнете цитати ,процитати и науцити барем јмало о законима Устава Босне и Херцеговине, надам се, његове службене верзије, а не неких неслужбених пријевода.

Name

ре Драго

23.10.2018 07:39

Па просли пут је онда злоупотребом закона,како ти казес и Цовиц изабран нелегално за цлана предсједниства,јер су и један и други изабрани по истом закону.Ко је гласао за Комсица,није бирао Хрватима него свим градјанима јер сви по закону представљају све градјане,дали закон ваља о томе треба разговарати.Па нецемо ваљда признавати изборе само када це бити по вољи носиоца"европских"вриједности,ја бих рекао "устаских" вриједности "академика"Цовица.

Name

Градиска

23.10.2018 07:40

Па ни Срби нису изабрали устаску унуку за пресиједника... ииии ста сад Ви прицате само ста вама одговара!!!

Name

Ре ре Драго

23.10.2018 07:47

Ево ја цу ти одговорити. Срби у Дрвару, Грахову и осталим опстинама гдје зиве у Федерацији не могу гласати за српског цлана јер у Федерацији се и не бира српски цлан предсједниства. Тамо се бирају само хрватски и босњацки па самим тим срби могу да бирају измедју та два да гласају за једног или ниједног. Исто као у РС сто Хрвати и Босњаци имају могуцност да бирају измедју неколико кандидата који су сви Срби јер из РС се бира само српски цлан. А другације је са Босњацима у Федерацији. Они имају и своје кандидате испред свог народа и треба да бирају медју њима, а не да умјесто за босњацког цлана гласају за хрватског. Тако да то сто Срби у Федерацији гласају за Цовица, то није злогупотреба изборног закона, а то сто Босњаци гласају за Комсица јесте. Разумијес?

Name

Одговор оном сто не вјерује да сам Хрват

23.10.2018 08:04

Само реци гдје си па цу ти врло рад о долазити.

Name

за Ре ре Драго

23.10.2018 08:45

Ево сад цу ја теби одговорити,да је Цовиц изабран,дали би одлуке које Цовиц у предсједниству донесе вазиле само за Хрвате јер су га они бирали а Босњаци,Срби и остали не би морали постовати те одлуке.То би паметњаковицу вазило да Цовиц има оградјени тор у којем зиве само његови робови који це само њему слузити ,засто се он и залазе уз подрску Милорада Додика који це по заслугама у борби за хрватске интересе постати светац у хрватском друству.Изаци из средњег вијека,па онда коментариси.

Name

Мирсад

23.10.2018 09:02

Жашто за тебе Човичу нису гласали муслимани требас се добро запитат

Name

Харе

23.10.2018 06:07

Још један разлог да на слиједећим изборима дам Комшићу глас

ОДГОВОРИТЕ
Name

Комшић је ту најизраслији политичар

23.10.2018 07:40

Комшић је интелектуалац и господин за све њих, а није компромитован по питању криминала, што је најважније за народ. Изабран је по текућем Изборном закону, по коме су ови, једни те исти пливали деценијама, гдје Хрвати нису били усрећени, дапаче многи су побјегли даље. Читамо галијашевића како пљује по Комшићу, испаде да је он већи Србин, него што је Комшић Хрват, иронично... Ево Додик је обећао да ће чувати Хрвате, а "Комшић ће чувати цијелу БиХ", надам се на задовољство свих нормалних људи. "Комшић је једина истина" на цијелој изборној сцени, да не могу појединци вршљати свакако, да нас не могу као континуирано уцјењивати миром, дизањем националних тензија. .

Name

ре

23.10.2018 07:48

Сви за Комшића, у инат националистима!!!

Name

Гојко

23.10.2018 08:43

И Вукота је за Комшића. Овај гусла а Жељко пјева

Name

Ова

23.10.2018 09:03

Два лопова,рсуза ,битанге,под хитно у затвор... Овај наш Рудоња ,својим изгледом изатива повраћање ,која крканчуна и ђилкош.. Рудоња ,фатај се кориде и шатора..

Name

РАСПУЦХИН

23.10.2018 06:09

А било је легално и легитимно одузети Србима конститутивност у "лијепој вашој" и након тога протјерати и опљачкати? Сада када то бошњаци раде вама то није у реду. Да сам на мјесту бошњака обећао би вам ентитет тек када Србима вратите РСК.

ОДГОВОРИТЕ
Name

075

23.10.2018 06:41

@РАСПУЦХИН ОК, слажем се да Срби у Хрватској требају неку врсту аутономије, али подршка за то из " званичног " Сарајева неће бити све док Додик ради против ДРЖАВЕ Босне и Херцеговине, а гле чуда од 15.11.2018. он је " шеф " ДРЖАВЕ Босне и Херцеговине, предсједник свих нас у Босни и Херцеговини, значи треба се борити за ДРЖАВУ и за све нас у ДРЖАВИ!!

Name

Пабло

23.10.2018 07:04

О хрватском ентитету се Човић и Миле лако могу договорити, само Миле мора пристати да хрватски ентитет буде унутар мањег ентитета. Значи имали бисмо онда најмањи ентитет унутар мањег ентитета. Ево Бошњаци све лете за се залажу за РСК, немају бољег посла. А то што су Србима узели скоро сва права у Хрватској и што Срби нису конститутивни у већински хрватским канотима Федерације, ако Србима не смета, што би онда Бошњацима сметало. У бошњачким кантонима сте конститутивни, па вам ни то не одговара, кујете планове са херцеговачким кримосима, а једног дана ћете се разлијепити о зид, баш као и они.

Name

А

23.10.2018 07:46

Да. Код вас смо констутивни у вашим кантонима једино има један мали проблем што нас нема у тим вашум кантонима.

Name

пропали борац у својој РС

23.10.2018 06:15

Никакве користи од ови преварантски префригани тајкуна само нам набијају велика задужења, и грозан живот само себе гледајући и своје лопине на високом криминалу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мирослав

23.10.2018 06:19

Нама у РС , пресједница је усташки корјена, па Срби јој дали преко триста хиљада гласова, ужас.

ОДГОВОРИТЕ
Name

гласач

23.10.2018 06:26

Она је добила до 10% гласова и то од Рвата и муслимана, остало је покрадено од актива СНСД.

Name

ГРИЈЕШИШ ЧОВИЋУ

23.10.2018 06:22

ИЗБОР КОМСИЋА ЈЕ ЛЕГАЛАН (дакле по садашњим законима, на жалост, јесте законит - легалан). А, АКО ГА ВЕЋИНА ХРВАТСКОГ НАРОДА НЕ ДОЖИВЉАВА КАО СВОГ ПРЕДСТАВНИКА, ОНДА ЈЕ - НЕЛЕГИТИМАН.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

23.10.2018 07:36

У Предсједништву НЕ ПОСТОЈЕ никакви "представници народа" и избор Комшића је легитиман и легалан. Одлуке у предсједништву се доносе већином гласова, уколико неки од чланова буде против он може али и не мора покренути заштиту виталног интереса ЕНТИТЕТА из којег долази а НЕ народа. Све је јасно, цијели свијет то види, Човићева политика о некаквом "представљању" народа никада неће проћи, то је сулуда идеја крајњег југа Херцеговине који су, морам тако рећи, потпуна мањина у БиХ.

Name

Не само он!

23.10.2018 06:31

Прије неколико дана кољац из Сијековца Анте Пркацин је у емисији "Бујица" јавно похвалио Додика, рекавси да ради за хрватске националне интересе, помињуци треци ентитет, а притом вјероватно мислеци на Јасеновацку градју и остало. Ту му се прикљуцио Љубо Цесиц Ројс, констатујуци да је то нормално јер је Додик Хрват.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боки

23.10.2018 06:33

Лопов хвали лопова.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цето4

23.10.2018 06:35

Срам тр било Цовицу за ове бљувотине сто износис,Комсиц је постен цовјек,а ти си покро од БиХ ста се покрасти могло.Сто си љубоморан на Комсица,а сто неказес колико је Стба гласало за тебе то је уреду за тебе.Стете Фотеља се измаце нема висе цабурења од сиротиње.Следеци пут цу ја дати Два гласа за Комсица јер је добар Комсија,а ти си нула од Комсије.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

23.10.2018 07:01

Уз наду да Комсиц погура Тузиластво БиХ да отвори ладице и процесуира ову обојицу.То би му био историјски потез ако га успије реализират. Видјецемо ми још свашта.

Name

А

23.10.2018 07:42

Хоће као и оних 8 год што је већ провео у тој фотељи. Не блентави, богати. Борба за столицу као и сви остали, обични пијунчић СДА

Name

Мк

23.10.2018 06:44

ХАХАХА МИЛОРАД И ЕУ.СМИЈЕШНО .ТО ЈЕ ЈЕДИНИ ПРЕДСЈЕДНИК У ИСТОРИЈИ ЧОВЈЕЧАНСТВА КОЈИ НЕЗНА НИ ЈЕДАН СТРАНИ ЈЕЗИК А И СВОЈ МАТЕРЊИ НЕГОВОРИ ДОБРО.ОН ДА НАС ВОДИ У ЕУ.ЧОВЈЕК ОСНОВО СВОЈУ ВЛАСТИТУ ДРЖАВУ У КОЈОЈ ИМА СВОЈЕ РОБОВЕ И ЗАШТО БИ СЕ ЗАЛАГАО ДА УЂЕМО У ЕВРОПСКУ УНИЈУ .НЕЛУПАЈ ЧОВИЋУ ГЛУПОСТИ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

МИЛОРАД ЧОВИЋ И ДРАГАН ЧОВИЋ

23.10.2018 06:47

Браћа из ХДЗ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЗВОРНИК

23.10.2018 07:05

Браћа хрвати

Name

КОМЕНТАТОР

23.10.2018 06:52

Приједлог нека Додик именује Човића за свог савјетника, замјеника или шта већ,

ОДГОВОРИТЕ
Name

xxxx

23.10.2018 06:55

Па и срби су гласали за Цовица, али то не спомињете.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

23.10.2018 07:36

Лијепо игноре. Уједа сам себе за гузицу сто је брутално изгубио изборе.

Name

А

23.10.2018 07:38

Симо није имао свог птредставника а Мујо јес е у томе је разлика. Кажеш Срби, ма који Срби бре кад су у ФБиХ практично статистичка грепка. Ало, о чему то ти

Name

БиХ

23.10.2018 06:57

Какав је народ такве су и водзе.Немојте причати глупости у коментарима молим вас они су наше огледало и ништа више,на овој слици недостаје јос пар људи па да буде коплетна крвна слика за БиХ.А знате на кога мислим.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бизнис

23.10.2018 06:58

Драгец и Милец, два кримоса, мало жешћа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Анте

23.10.2018 07:01

Сама слика говори 1000 ријечи..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Доми

23.10.2018 07:05

Е срби гледајте ста сте изабрали.аферим ,нека нам устасе владају!јебо вас отац вас глупи!

ОДГОВОРИТЕ
Name

цеца

23.10.2018 07:13

Драги моји, немојте да се препирете око ове двије битанге. Они то нису заслужили. Поштујте једни друге. Свако нека се моли богу на свој нацин и то поштујте. Зашто ми да се препиремо, ма они су себе обезбиједили, о нама размишљају само онда када им треба глас. Ја би била средтна да многе више не виђам на ТВ екрану.

ОДГОВОРИТЕ
Name

А

23.10.2018 07:15

Велите КомшАГА је поштен, а? А објасните ви то мени мало боље како је поштен? Он је у старту знао ко ће да гласа за њега и пристао је на ту игру, а ви мени о поштењу,а? Човић лопов, лопов, па лопов,а шта вам га је КомшАГА, поштен, а?

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре А

23.10.2018 07:51

Одавно глупљи коментар не процита,није им плацао 50 КМ за глас ко твој Миле својим гласацима и пријетио да це изгубити посао ко не гласа за њега,на какво се ти постење позивас,какви све глупаци зиве у републици Српској,мајко мила.

Name

А

23.10.2018 09:29

Ти као овде очекујеш неки паметан коментар. Грдно се вараш. Овде су само тастатура-џабалебатори и лезиљебовићи како ти тако и ја и сви остали. Прво то мораш да сватиш па да наствимо просипати шупљу

Name

Турбоскара

23.10.2018 07:17

Који европски пут губитнице па тај исти твој да неказем ста сра...о је против еу нато и осталог о цему ви прицате да је овај народ нормалан као сто није па да вас све стави на зид срама сви сте ви заједно од поцетка и бакир и ти и баја..Ово сто ви радите је само мексиканска турска сапуница која продузује над хиљаде епизода.Па народ се грци и неким становима куцицама гледајуци како це презивјети пензионери не палле свјетло до 8 навеце да нетросе струју а ви виле хацијенде станове куце хеликоптере авионе бронирана кола и све то на цему на ваздуху под налагањем на магли.Дајете дјеци по 3милиона ето тако док наса ни за кифлу немају ста сте као ви богом дати ма сто би рекли у оном филму црног бомбардера ви сте ку.......ц на бициклу.Ви сте једни одлицни професионални лопови и то они на највецем нивоу не они као љуба земунац они су инали цаст образ ви сте они којма ниста није свето професионалци у крадји дрзаве народа блацења трања .Али нисте ни ви толико криви колико овај народ сто вас трпи и насједа на васе прице о национализму србству босњаству хрватсву док крадете милијарде и сва тројица сте у талу и у игри и заједно се смихете овом глупом народу како опет опет и опет насједа на васе исте форе национализам ниста друго немозете понудито овом народу.Битно вам је остати на власти зивјети ко робовласници сопственог народа пласеци га да це као неко други га поробити па болхе да вас ја јасем .Молим да ово пустите јер много текстова сам писао и из револта и свакако и вецину сте их цензурисали.Они нас могу пљувати понизавати а кад ми написемо пар рузни реци за њи одма цензура јер бозе мој сиримо мрзњу као.вредјамо.Ко је сватио сватио ко није није ако ово и непустите непустите здравље да има свима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ww

23.10.2018 07:49

ДОДИГ је Хрват,он је Србски народ забио у црно,и ако Срби га не збаце,заврсицемо као Јевреји,замислите он хоце сарадњу са ХДЗ,а неце са српским странкама,јасно ко дан,покрао је ИЗБОРЕ,и код муслиман Емир Кустурица,савјетник,све паметне људе смјењује,као Тито, Председник РС Хрватица Зељка,унука од устаског кољача из Дервенте Пере Марица,Срби су глуп народ,колико пута смо пролијевали крв сто смо другима вјеровали,Додик је зло,сатана

Name

АЛЕН

23.10.2018 07:30

ПРАВДА ЗА ЦОВИЦА,ПРАВДА ЗА МИЛОРАДА(ДИКТАТОРА)

ОДГОВОРИТЕ
Name

Антиса

23.10.2018 07:34

Врана врани оци не копа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Подрзавам...

23.10.2018 07:51

...све сто це унистити наказу звану БиХ и која је на западним вјестацким плуцима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре подрзавам

23.10.2018 08:50

Колико си глуп нема БиХ нема РС јел то теби треба цртати ако БиХ зиви на плуцима запада онда на цему зиви РС на плуцима ММФ али јос мало лимит је ту и ста онда.Наконтам да ти нек и то најсназније земље попут Америке њемацке француске казу да нема РС без БиХ и да нема никаквог отцепљења и да вуциц но једном није споменуо али ни једном да би се РС могла спојити са Србијом и да нико након оволики година несвата да смо превсрени именом Републике Србске а смо само мањи и најсиромасноји и најпокраденоји ЕНТИТЕТ волио ја то или не волио сто би рекао Кристијан.У којем филму зивимо па сваки дан смо све веце дно дна а курвцимо се и правимо да смо фаце а сваки дан редови пред амбасадама земаља по којим као пљијемо .Ми смо болесан народ волимо да нас лазу угњетавају а ми у том узивамо и ку....о се.Која смо ми то република ми смо диктатура једног тиранина којег смо ми изабрали предцедника ЕНТИТЕТА који се зове РС моземо да се зовемо и мики маус али смо само ентитет.И ста то нама ради то фамозно Сарајево нерадинам ниста ми сами себи радимо ал лаксе кривити друге.И Ста гдје смо фирме банке људе у иностранство су нас отјерало наси срби не Сарајево.Дај зајеби висе ту супљу прицу.У РС смо ми 90 посто и на свим функцојама и наси нас краду ево сад нсм предцедник заговара еу и нато јел то криво Сарајево боли мене она ствар за Сарајевом али ова супља прица невпди ницему него само вецем дну дна

Name

Незапослени

23.10.2018 08:17

Ма дај Човићу не бацај прашину, и ти и Додик сте кочничари сваког напретка у нашим животима. Као и Комшић наравно. Докле сте нас довели ти и Додик? Срам вас било.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Давор

23.10.2018 08:24

Два олоса хвале један другог а народ ради за 400 марака мјесецно. Толико ова два олоса украду сваке секунде. Какви љигавци мајко мила. Фуј пуууу

ОДГОВОРИТЕ
Name

МИЛАН

23.10.2018 08:37

Хрватски политицки тим је пао на испиту у Дејтону.Хтјели су да везу заставу са Босњацима и сада ниста не функционисе.Створена Федерација од два констутивна народа и то никада неце профункционисати.Треци ентитет не верујем да це Хрвати икада добити,не знам,али су у великом проблему.То њихово нефункционисање,бар за сада,одвратило је пазњу са РС и привидно политицки "плива"стабилно.Али,овде је све могуце,ко зна ста це се све издесавати на овим трусним подруцјима...компликовано...

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре Милан

23.10.2018 08:57

Бас су Хрвати у проблему,имају висе пара него Срби и Босњаци заједно а кобајаги"УГРОЗЕНИ".Мозда је Цовиц мало угрозен сто нема апсолутну власт.

Name

Ста има

23.10.2018 08:44

Кад ви из Херцеговине организовано идете у Хрватску на изборе и гласате сви за хдз онда је то у реду. Ви бирате предсједника у дрзави којој не зивите а сад ти смета кад то неко други ради. Најбоље би било да тебе прогласимо за дозивотног предсједника и онда би све било ок.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Холланд

23.10.2018 10:07

Два смрада..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Два У

23.10.2018 10:10

Никад прави честит србин неће испливат на чело овог народа да га поведе, просто немогућа мисија. Жалосно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

СРБИН

23.10.2018 15:28

Цовиц је све рекао одласком у Блајбург, а Додик несувислим покусајем да то оправда

ОДГОВОРИТЕ
Name

Теа

23.10.2018 17:38

Комсиц се није противијо кад је на прослим изборима Бакир помогао Цовицу да побједи на изборима. Вец се Цовиц покрио усима и умислијо да је стварно добио на изборе на коректан нацин. А сада је знао да га неце подрзати вец је окренуо се Додику мислеци да це га подрзати Срби. Он незна да срби никад неце заборавити олују.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Залосно

23.10.2018 17:45

Док људи гладују ову двојицу лопова цовица и милета мозете само видјети на вецерама уз цасице ракије. Мозес замислити колико немају образа и срама цим дозволе да их у таквом издању сликају. Никад их немозес видјети у радним канцеларијама. Ја зивим у иностранству и за 20 година јос нисам видјела ниједног политицара на тв да се слико у неком ресторану и на вецери. Брука.

ОДГОВОРИТЕ