Мигранти легли на цесту код Изачића

Приближно стотину миграната легло је на цесту испред граничног прелаза с Хрватском, јављају федерални медији.

Босна и Херцеговина 22.10.2018 | 22:53
Мигранти легли на цесту код Изачића
Стотине миграната у пратњи полиције упутиле су се данас према граничном прелазу Изачић.

Мигранти, међу којима се налазе и дјеца, били су смјештени у хотелу ''Седра'' у Цазину, а кренули су ка граничном прелазу БиХ и Хрватске, од којег су тренутно удаљени неколико метара. Али, ту су и заустављени од стране припадника Граничне полиције БиХ и МУП-а Унско-санског кантона.

Грађани који живе у близини, изнијели су промрзлим људима чај и сендвиче. Приближно стотину миграната легло је на цесту испред граничног прелаза с Хрватском, јављају репортери "Аваза" с лица мјеста.

Подсјетимо, и вечерас је у Бихаћу одржан протест због ескалације мигрантске кризе.

(Аваз)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Народ за поткусуривање

23.10.2018 07:49

Јадни су ови мигранти, јер су побјегли из своје земље, успут презивљавају свакако, а свугдје су вишак. Туга, јер је доста дјеце, жена, на овом путу ка нигдје... Ред је да Хрватска и земље ЕУ отворе своје границе, да их пусте ка западу, јер је њих неко тамо упутио. Овдје је политика великих дошла у шкрипац, гдје су они, такодје и ми колатерална штета. Међутим, нове власти БиХ су проглашене, па се надам да ће ова мигрантска криза бити елегантно ријешена, јер ранији састав није имао снаге ни моћи, да одради овај посао.

ОДГОВОРИТЕ