Упуцан навијач Партизана

Момак који је вечерас упуцан испред играонице у Блоку 62 на Новом Београду је Милан Лујански, познат по томе што је учествовао у великој тучи две фракције навијача Партизана на крвавом дербију у децембру прошле године, незванично сазнаје "Блиц".

Србија 22.10.2018 | 22:12
Упуцан навијач Партизана
Подсетимо, том приликом је ухапшен већи број хрватских батинаша, али и део домаћих хулигана који су учествовали у обрачуну. Осим што је приведен, он је завршио и са повредама десне јагодичне кости и контузијом главе.

Прича о чувеној вандалској тучи на стадиону Партизана, чији мотиви и улога "појачања из Хрватске" никада није до краја откривена, поново је протеклих дана била у центру пажње медија у Србији, али и Хрватској, пошто је у необичној саобраћајној несрећи настрадао један од учесника - Сплићанин Анте Фирић (27)

Да ли данашња пуцњава на Новом Београду има везе са учесталим навијачким обрачунима, утврдиће наредних дана полиција, али је занимљиво да је буквално прекопута места где је вечерас рањен Лујански, живео Демир Јукић (18), момак који је пре нешто више од годину дана преминуо након обрачуна са Делијама.

(Блиц)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Сељак

23.10.2018 00:15

Засто их сви називају навијацима кад су то разни дилери и дилерцици ?!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЖИКА Ж

23.10.2018 05:13

Вучић и Додик да оду што прије и да спасе овај напаћени народ.

ОДГОВОРИТЕ