Upucan navijač Partizana

Momak koji je večeras upucan ispred igraonice u Bloku 62 na Novom Beogradu je Milan Lujanski, poznat po tome što je učestvovao u velikoj tuči dve frakcije navijača Partizana na krvavom derbiju u decembru prošle godine, nezvanično saznaje "Blic".

Srbija 22.10.2018 | 22:12
Upucan navijač Partizana
Podsetimo, tom prilikom je uhapšen veći broj hrvatskih batinaša, ali i deo domaćih huligana koji su učestvovali u obračunu. Osim što je priveden, on je završio i sa povredama desne jagodične kosti i kontuzijom glave.

Priča o čuvenoj vandalskoj tuči na stadionu Partizana, čiji motivi i uloga "pojačanja iz Hrvatske" nikada nije do kraja otkrivena, ponovo je proteklih dana bila u centru pažnje medija u Srbiji, ali i Hrvatskoj, pošto je u neobičnoj saobraćajnoj nesreći nastradao jedan od učesnika - Splićanin Ante Firić (27)

Da li današnja pucnjava na Novom Beogradu ima veze sa učestalim navijačkim obračunima, utvrdiće narednih dana policija, ali je zanimljivo da je bukvalno prekoputa mesta gde je večeras ranjen Lujanski, živeo Demir Jukić (18), momak koji je pre nešto više od godinu dana preminuo nakon obračuna sa Delijama.

(Blic)

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Seljak

23.10.2018 00:15

Zasto ih svi nazivaju navijacima kad su to razni dileri i dilercici ?!

ODGOVORITE
Name

ŽIKA Ž

23.10.2018 05:13

Vučić i Dodik da odu što prije i da spase ovaj napaćeni narod.

ODGOVORITE