Договорено: Браун у Партизану!

Амерички кошаркаш до краја недеље стиже у Београд, објавио је СОС канал.  Стигло појачање из НБА: Браун и званично у Партизану! Кошаркашки клуб Партизан после Стефана Јанковића појачао се још једним играчем, а у питању Ентони Браун, бивши НБА играч.

Кошарка 23.10.2018 | 16:30
Договорено: Браун у Партизану!
Браун (26 година) је бек-крило, висок је 201 центиметар, тежак 102 килограма и студирао је на Стенфорд универзитету. Изабран је као 34. пик Лос Анђелес Лејкерса у другом кругу 2015. године.

Претходне године играо је у развојној лиги, у екипи Ајове Вулвса, а пред нову сезону НБА лиге није успео да се наметне у екипи Филаделфије.

У НБА лиги одиграо је 41 меч: ЛА Лејкерс 29, Њу Орленса 9, Орландо 2, Минесота 1.

Београдски медији спекулишу да Браун коштати Партизан 126.000 долара до краја сезоне.



Партизан ради пуном паром ових дана. После Стефана Јанковића који је у понедељак званично постао члан црно-белих, то би за неколико дана требало да уради и Американац Ентони Браун.

Како је објавио аутор емисије СОС кош, Владан Тегелтија, овај 26-годишњи кошаркаш договорио је услове сарадње са црно-белима и у Београд би требало да допутује до краја недеље у друштву оца.

Истиче се и да је клуб већ резервисао стан у којем ће Браун живети, као и то да ће потписати уговор до краја сезоне. Овај момак који игра на позицијама два и три биће седми новајлија у тиму Партизана у односу на прошлу сезону.

Браун је дипломац универзитета Стенфорд, а на драфту 2015. године су га као 34. пика изабрали Лос Анђелесе Лејкерси. Тамо је одиграо једну сезону, а затим је бранио и боје Орландо Меџика, Минесоте и Њу Орлеанса.

У досадашњој каријери сакупио је 41 меч у НБА лиги са просечним учинком од 3,9 поена и 2,5 скокова. Прошле сезоне је у Развојној лиги наступао за Ајова Енерџи где је постизао 18,9 поена по утакмици.

Извор: моззартспорт/Б92

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Игор

23.10.2018 14:37

НБА - Развојна лига - Партизан. Нешто му је каријера кренула силазном путањом!

ОДГОВОРИТЕ