Експлозија у Торину: Марсело хоће у Јувентус!

Како пише Тутоспорт, Марсело је већ саопштио челницима Краљевског клуба да намерава да напусти клуб, како би се придружио Роналду у Торину.

Фудбал 24.10.2018 | 10:00
Експлозија у Торину: Марсело хоће у Јувентус!
Бомбастична ексклузива стиже овог јутра са севера Италије. Торински Тутоспорт је на насловној страни објавио да је дугогодишњи првотимац Реал Мадрида Марсело затражио трансфер у Јувентус ове зиме, што је озбиљно уздрмало Апенине овог јутра.

Могућност да Бразилац крене путе Кристијана Роналда помињала се и летос, а сада изгледа поново добија одређену снагу. Како пише Тутоспорт, Марсело је већ саопштио челницима Краљевског клуба да намерава да напусти клуб, како би се придружио Роналду у Торину.

Овај спортски лист тврди и да је Јувентус већ направио економски план, по којем би новац био обезбеђен од продаје Алекса Сандра у Премијер лигу, док би евентуални трансфер Марсела износио између 50.000.000 и 60.000.000 евра.

Да се ова вест појавила у октобру прошле године, сви би се вероватно у Мадриду и Торину грохотом насмејали, али је пример Кристијана Роналда показао да овакви преласци сада постају сасвим нормална ствар.

Марсело је у септембру ове године оштро демантовао приче око преласка у Јувентус, тврдивши како је веома срећан у Мадриду и да сви знају да је то његова друга кућа, назвавши вести гомилом глупости, али изгледа да је сада променио своје мишљење.

Марсело је у Мадрид стигао 2007. године, а тадашњи председник Рамос Калдерон га је назвао наследником Роберта Карлоса, што не само да је постао, већ је у потпуности изградио своје име и златним словима га уписао у историју Краљевског клуба.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар