Eksplozija u Torinu: Marselo hoće u Juventus!

Kako piše Tutosport, Marselo je već saopštio čelnicima Kraljevskog kluba da namerava da napusti klub, kako bi se pridružio Ronaldu u Torinu.

Fudbal 24.10.2018 | 10:00
Eksplozija u Torinu: Marselo hoće u Juventus!
Bombastična ekskluziva stiže ovog jutra sa severa Italije. Torinski Tutosport je na naslovnoj strani objavio da je dugogodišnji prvotimac Real Madrida Marselo zatražio transfer u Juventus ove zime, što je ozbiljno uzdrmalo Apenine ovog jutra.

Mogućnost da Brazilac krene pute Kristijana Ronalda pominjala se i letos, a sada izgleda ponovo dobija određenu snagu. Kako piše Tutosport, Marselo je već saopštio čelnicima Kraljevskog kluba da namerava da napusti klub, kako bi se pridružio Ronaldu u Torinu.

Ovaj sportski list tvrdi i da je Juventus već napravio ekonomski plan, po kojem bi novac bio obezbeđen od prodaje Aleksa Sandra u Premijer ligu, dok bi eventualni transfer Marsela iznosio između 50.000.000 i 60.000.000 evra.

Da se ova vest pojavila u oktobru prošle godine, svi bi se verovatno u Madridu i Torinu grohotom nasmejali, ali je primer Kristijana Ronalda pokazao da ovakvi prelasci sada postaju sasvim normalna stvar.

Marselo je u septembru ove godine oštro demantovao priče oko prelaska u Juventus, tvrdivši kako je veoma srećan u Madridu i da svi znaju da je to njegova druga kuća, nazvavši vesti gomilom gluposti, ali izgleda da je sada promenio svoje mišljenje.

Marselo je u Madrid stigao 2007. godine, a tadašnji predsednik Ramos Kalderon ga je nazvao naslednikom Roberta Karlosa, što ne samo da je postao, već je u potpunosti izgradio svoje ime i zlatnim slovima ga upisao u istoriju Kraljevskog kluba.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar