Огласили се Бернатови менаџери...!

Ако је крш као што причате, што сте му нудили уговор на пет година?! Ули Хенес на удару!

Фудбал 25.10.2018 | 17:15
Огласили се Бернатови менаџери...!
Могу да причају шта хоће, али ако ћемо реално, нису у праву, па нек’ су по сто пута челници таквог великана као што је Бајерн. На страну симпатије одређеном клубу, међутим, скарадан јавни наступ руководилаца минхенског гиганта не иде им у прилог, пошто се нису бавили суштином него замагљивањем стварности.

Нарочито што су у обраћању у петка и сами били контрадикторни. На пример, Ули Хенес је најпре рекао како „не прихвата језик увреда“, заборављајући да је и сам не тако давно бљувао ватру у правцу, на пример,Месута Озила, а онда на истој конференцији испљувао свог доскорашњег првотимца, Хуана Берната, речима да је прошле сеозне против Севиље играо ужасно и да је зб ог тога Бајерн одлучио да га прода Пари Сен Жермену.

А пошто је Немачка земља у којој нико ником не остаје дужан, тако су Хенеса разапели на стуб смрама малтене сви медији, а „спустио га је на земљи“ и агент левог бека.

„Изјаве господина Улија Хенеса су изузетно неспретне. Зато бих желео да овом приликом питам председника Бајерна шта сад мисли о њима, поштп је пре само неколико месеци он био тај који је инсистирао да се мом играчу продужи уговор на пет година“, рекао је Билду Висент Форес, један од агената који застипа Берната.

Да је Бајерн циљао у погрешну мету да се закључити и на основу другог заступника 25-годишњег репрезенаттивца Шпаније.

„Хуан више није у Бајерну, међутим, увек смо мислили, а и даље верујемо да је Бајерн велики клуб, у коме се сваки појединац понаша професионално. Уверен сам да изјаве Хенсеа не одговарају председнику једног великог клуба. Мислим да бисмо сви, а посебно господин председник, морали да будемо пажљиви док причамо о фудбалерима и да им укажемо више поштовања. То је најмање што играчи могу да траже од нас“, додао је Хосе Тарага, још један Бернатов менаџер.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион имагес

Коментари / 0

Оставите коментар