Oglasili se Bernatovi menadžeri...!

Ako je krš kao što pričate, što ste mu nudili ugovor na pet godina?! Uli Henes na udaru!

Fudbal 25.10.2018 | 17:15
Oglasili se Bernatovi menadžeri...!
Mogu da pričaju šta hoće, ali ako ćemo realno, nisu u pravu, pa nek’ su po sto puta čelnici takvog velikana kao što je Bajern. Na stranu simpatije određenom klubu, međutim, skaradan javni nastup rukovodilaca minhenskog giganta ne ide im u prilog, pošto se nisu bavili suštinom nego zamagljivanjem stvarnosti.

Naročito što su u obraćanju u petka i sami bili kontradiktorni. Na primer, Uli Henes je najpre rekao kako „ne prihvata jezik uvreda“, zaboravljajući da je i sam ne tako davno bljuvao vatru u pravcu, na primer,Mesuta Ozila, a onda na istoj konferenciji ispljuvao svog doskorašnjeg prvotimca, Huana Bernata, rečima da je prošle seozne protiv Sevilje igrao užasno i da je zb og toga Bajern odlučio da ga proda Pari Sen Žermenu.

A pošto je Nemačka zemlja u kojoj niko nikom ne ostaje dužan, tako su Henesa razapeli na stub smrama maltene svi mediji, a „spustio ga je na zemlji“ i agent levog beka.

„Izjave gospodina Ulija Henesa su izuzetno nespretne. Zato bih želeo da ovom prilikom pitam predsednika Bajerna šta sad misli o njima, poštp je pre samo nekoliko meseci on bio taj koji je insistirao da se mom igraču produži ugovor na pet godina“, rekao je Bildu Visent Fores, jedan od agenata koji zastipa Bernata.

Da je Bajern ciljao u pogrešnu metu da se zaključiti i na osnovu drugog zastupnika 25-godišnjeg reprezenattivca Španije.

„Huan više nije u Bajernu, međutim, uvek smo mislili, a i dalje verujemo da je Bajern veliki klub, u kome se svaki pojedinac ponaša profesionalno. Uveren sam da izjave Hensea ne odgovaraju predsedniku jednog velikog kluba. Mislim da bismo svi, a posebno gospodin predsednik, morali da budemo pažljivi dok pričamo o fudbalerima i da im ukažemo više poštovanja. To je najmanje što igrači mogu da traže od nas“, dodao je Hose Taraga, još jedan Bernatov menadžer.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Action images

Komentari / 0

Ostavite komentar