Врањеш опет “у рату” са клубом!

Темпераментни дефанзивац одлуком тренера пропустио дуел Андерлехта и Брижа.

Фудбал 23.10.2018 | 13:00
Врањеш опет “у рату” са клубом!
Огњен Врањеш је од почетка каријере, прије 11 година, промијенио 12 клубова. Репрезентативац БиХ пружао је добре партије, али је због свог темперамента често био у сукобу са челницима клубова, па је по правилу сваке године мијењао средину.

Послије одличне сезоне у грчком АЕК-у љетос је прешао у Андерлехт, за који је досад одиграо девет мечева, међутим, и тамо су кренули проблем.

Андерлехт је овог викенда савладао Бриж резултатом 4:2, али је Врањеш одлуком тренера Хајна Ванхаезебрука пропустио овај меч.

Претпостављало се  да је Врањеш паузирао због умора или неке мање повреде током репрезентативних дуела са Турском и Сјеверном Ирском, али је тренер Андерлехта то демантовао.

“То нема никакве везе са повредом. Који је разлог што га нема? Нећу да вам каже”, рекао је Ванхаезенбрук и практично потврдио да између њега и Врањеша постоји неки проблем.

Разлог за дисциплиновање Врањеша могао би бити црвени картон који је добио у мечу Лиге Европе против загребачког Динама, што је Врањешу већ трећи црвени картон ове сезоне.

Извор: мондо.ба

Коментари / 0

Оставите коментар