Vranješ opet “u ratu” sa klubom!

Temperamentni defanzivac odlukom trenera propustio duel Anderlehta i Briža.

Fudbal 23.10.2018 | 13:00
Vranješ opet “u ratu” sa klubom!
Ognjen Vranješ je od početka karijere, prije 11 godina, promijenio 12 klubova. Reprezentativac BiH pružao je dobre partije, ali je zbog svog temperamenta često bio u sukobu sa čelnicima klubova, pa je po pravilu svake godine mijenjao sredinu.

Poslije odlične sezone u grčkom AEK-u ljetos je prešao u Anderleht, za koji je dosad odigrao devet mečeva, međutim, i tamo su krenuli problem.

Anderleht je ovog vikenda savladao Briž rezultatom 4:2, ali je Vranješ odlukom trenera Hajna Vanhaezebruka propustio ovaj meč.

Pretpostavljalo se  da je Vranješ pauzirao zbog umora ili neke manje povrede tokom reprezentativnih duela sa Turskom i Sjevernom Irskom, ali je trener Anderlehta to demantovao.

“To nema nikakve veze sa povredom. Koji je razlog što ga nema? Neću da vam kaže”, rekao je Vanhaezenbruk i praktično potvrdio da između njega i Vranješa postoji neki problem.

Razlog za disciplinovanje Vranješa mogao bi biti crveni karton koji je dobio u meču Lige Evrope protiv zagrebačkog Dinama, što je Vranješu već treći crveni karton ove sezone.

Izvor: mondo.ba

Komentari / 0

Ostavite komentar