ЕК - Чанак: Асвел је много важна утакмица!

Тренер Партизана Ненад Чанак изјавио је да је дуел против Асвела у 4. колу Еврокупа вишеструко битан, а посебно јер може да донесе пласман у наредну фазу.

Кошарка 22.10.2018 | 18:15
ЕК - Чанак: Асвел је много важна утакмица!
Црно-бели су у негативној серији од три пораза на три гостовања (Морнар, Валенсија, Крка) и сада је прилика да се оствари тријумф на домаћем терену.

Партизан тренутно има скор 1-2, а француски тим 2-1 у Групи Ц Еврокупа.

Тренер Партизана Ненад Чанак означио је предстојећи дуел са Асвелом као утакмицу која би могла да има велики значај за коначан расплет у Групи Ц Еврокупа.

"Утакмица је веома важна за обе екипе јер може пуно тога да донесе по питању пласмана у наредну фазу Еврокупа. Добар резултат би нам вишеструко значио и даћемо све од себе да кроз 40 минута кошарке до њега и дођемо", рекао је Чанак за сајт клуба.

Црно-бели дочекују ривала из Француске у уторак од 19 часова.

"Асвел је тим који се због сплета околности нашао у шестом шеширу, иначе спада међу квалитетније екипе у овом такмичењу. Физички су јаки, имају пуно искусних играча који у датом моменту могу да на терену направе разлику", казао је Чанак.

Капитен Партизана, Новица Величковић, верује у победу свог тима.

"Свесни смо квалитета противника и тога шта је потребно да урадимо ако мислимо да их савладамо. Верујем да смо у стању да поновимо неке од добрих игара из ове сезоне и да пред нашим навијачима забележимо важну победу", навео је Величковић.

Партизан после три кола Еврокупа има једну победу, а Асвел две.

Утакмица између Партизана и Асвела игра се у уторак од 19 сати у дворани Александар Николић.

Еврокуп, четврто коло:

уторак, 19.00 Партизан – Асвел
уторак, 20.30 Тренто – Турк Телеком
среда, 19.00 Зенит – Валенсија

Извор: Б92/мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар