Шаћири пред двомеч са Звездом: Спорт није политика!

Шаћири: У Београду ће ми звиждати, Клоп је викао на нас пред Звезду! Фудбалер Ливерпула Ђердан Шаћири рекао је да се не брине како ће га дочекати навијачи Црвене звезде у Београду када Ливерпул буде гостовао прваку Србије.  Фудбалер Ливерпула у центру пажње због свог порекла и начина на који је прославио гол за Швајцарску против Србије на Светском првенству у Русији.

Фудбал 23.10.2018 | 09:00
Шаћири пред двомеч са Звездом: Спорт није политика!
Један од фудбалера који ће бити у центру пажње током двомеча између Ливерпула и Црвене звезде је Џердан Шаћири.

Везиста енглеског тима и репрезентативац Швајцарске провоцирао је током прославе поготка против Србије на недавном Светском првенству у Русији, због чега би могао да се нађе на мети навијача црвено-белих.

Пошто навијачи Звезде не могу у Ливерпул ове среде, Шаћири је упитан шта очекује од утакмице у Београду и рекао је да ће бити оних који ће звиждати.

"Наравно, неки ће ми можда звиждати, али ћу на то гледати као и на сваку другу утакмицу. На крају крајева то је фудбалска утакмица. То је важна утакмица и ми хоћемо да победимо, спорт није политика", рекао је Шаћири, преноси Ливерпоол Ецхо.

Швајцарац албанског порекла додаје да хоће да се наметне менаџеру Јиргену Клопу који му је недавно указао поверење од старта утакмице против Хадерсфилда.

Клоп међутим није био задовољан многим почетничким грешкама против Хадерсфилда и захтева од фудбалера да то поправе до утакмице са Црвеном звездом у среду.

"Баш се унео, хоће најбоље од вас и да дате сто посто. Ако види да нешто није на том нивоу, викаће на вас, што је и урадио! То је нормално. На крају смо добили тај меч и то је најважније. Мораћемо да анализирамо и видимо шта је било добро, а шта није али сам поносан што нисмо примили гол, то је позитивно. Сад је време за опоравак и убрзо нас чека нова утакмица", закључио је Шаћири.

Његов саиграч из Ливерпула Џо Гомес рекао је да ће "редси" у среду играти против добре екипе коју ће третирати с поштовањем.

"Те утакмице (са Звездом) могу да буду кључне за пласман у групи Лиге шампиона. Разочарани смо после Наполија и гола у финишу. Све и даље имамо под контролом и можемо да освојимо потребне бодове", рекао је Гомес.

Први дуел Звезде и Ливерпула је у среду, 24. октобра, у Енглеској (21 сат), а реванш је 6. новембра у Београду (18.55).

Подсетимо, Црвеној звезди је забрањено да продаје улазнице својим навијачима за гостовање на Енфилду, тако да се не очекује велики број гостујућих присталица, али је сигурно да ће две недеље касније трибине "Маракане" бити препуне.

Извор: Б92/мондо.рс

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Црни

23.10.2018 07:21

Овај није никако добар с главом. Па он је један од коловодја сиптарске националистицке реторике у спорту а сад прица прице. Види му се по фаци ниво интелигенције. Уз то неписмен! Узас!

ОДГОВОРИТЕ