Хоџсон: Лука, не брини, сљедећи пут ћеш погодити!

Менаџер Кристал паласа Рој Хоџсон није замерио бившем репрезентативцу Србије Луки Миливојевићу на неискоришћеном једанаестерцу.

Фудбал 22.10.2018 | 16:45
Хоџсон: Лука, не брини, сљедећи пут ћеш погодити!
Кристал Палас је поражен као гост на "Гудисону" од Евертона са 2:0, головима у последња три минута меча, а Миливојевић није искористио најстрожу казну у 59. минуту.

Пре тога, српски интернационалац је у првом полувремену био близу поготка када је у 36. минуту сјајно шутирао из слободног ударца, али је голман Џордан Пикфорд одбранио његов ударац.

По завршетку дуела, менаџер лондонске екипе Рој Хоџсон осврнуо се и на неискоришћену прилику његовог тима да поведе после ударца са беле тачке.

"Чињеница је да морате користити шансе које вам се укажу, али ми смо имали ту несрећу да наиђемо на голмана који брани у великој форми. Имао је две вансеријске одбране у првом полувремену, а потом је одбранио и пенал и то је донело разлику. Подигло је то на ноге домажу публику и дало им крила да крену у напад", сматра Хоџсон.

Без обзира на промашај, Хоџсон најављује да ће Миливојевић и даље бити први избор када је реч о извођачима пенала.

"Мислим да је Лука до сада промашио можда свега два од девет или десет пенала, колико их је извео. Сигуран сам да ће следећи претворити у гол, као што сам сигуран да ћемо добити још пенала, јер се наши нападачи често налазе у противничком казненом простору", закључио је Хоџсон.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар