Hodžson: Luka, ne brini, sljedeći put ćeš pogoditi!

Menadžer Kristal palasa Roj Hodžson nije zamerio bivšem reprezentativcu Srbije Luki Milivojeviću na neiskorišćenom jedanaestercu.

Fudbal 22.10.2018 | 16:45
Hodžson: Luka, ne brini, sljedeći put ćeš pogoditi!
Kristal Palas je poražen kao gost na "Gudisonu" od Evertona sa 2:0, golovima u poslednja tri minuta meča, a Milivojević nije iskoristio najstrožu kaznu u 59. minutu.

Pre toga, srpski internacionalac je u prvom poluvremenu bio blizu pogotka kada je u 36. minutu sjajno šutirao iz slobodnog udarca, ali je golman Džordan Pikford odbranio njegov udarac.

Po završetku duela, menadžer londonske ekipe Roj Hodžson osvrnuo se i na neiskorišćenu priliku njegovog tima da povede posle udarca sa bele tačke.

"Činjenica je da morate koristiti šanse koje vam se ukažu, ali mi smo imali tu nesreću da naiđemo na golmana koji brani u velikoj formi. Imao je dve vanserijske odbrane u prvom poluvremenu, a potom je odbranio i penal i to je donelo razliku. Podiglo je to na noge domažu publiku i dalo im krila da krenu u napad", smatra Hodžson.

Bez obzira na promašaj, Hodžson najavljuje da će Milivojević i dalje biti prvi izbor kada je reč o izvođačima penala.

"Mislim da je Luka do sada promašio možda svega dva od devet ili deset penala, koliko ih je izveo. Siguran sam da će sledeći pretvoriti u gol, kao što sam siguran da ćemo dobiti još penala, jer se naši napadači često nalaze u protivničkom kaznenom prostoru", zaključio je Hodžson.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar