Младост гине на путевима Српске

На магистралном путу Брод-Дервента, у мјесту Ново Село, јуче се догодила саобраћајна несрећа у којој је смртно страдало једно лице, док је друго задобило тешке тјелесне повреде.

Република Српска 22.10.2018 | 09:12
Младост гине на путевима Српске
Из ПУ Добој саопштено је да аутомобилом сеат ,који је слетио са коловоза највјероватније управљао М.М. (19), који је смртно страда, а да је с њим у ауту био Ж.М. (20), који је задобио повреде опасне по живот.

“Лице Ж.М. је задобило тешке тјелесне повреде опасне по живот и исто је након указане љекарске помоћи у Дому здравља Дервента превезено у добојску болницу а потом у Универзитетско клинички центар Републике Српске у Бањалуци, гдје је задржано на лијечењу”, саопштено је из ПУ Добој.

Увиђај су извршили полицијски службеници Полицијске станице Брод.

(Агенције)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Туга

22.10.2018 09:09

Искрено саучешће породици. Родитељи поведите више бриге о дјеци немојте увијек тражити кривце у учитељима, наставницима, професорима и на крају у полицији. Запитајте се гдје ви гријешите.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тре

22.10.2018 11:47

Кажу да се незгода догодила на мјесту гдје је експлодирала цистерна прије пар мјесеци. Од температуре је асфалт изгорио. Тај дио је јако лоше урађен. Нема знака о опасности на путу, а јако је нераван. Дословно возило одскочи када се ту пролази. Опет путари неће бити криви ако се незгода десила на том мјесту.

ОДГОВОРИТЕ
Name

сРБИН

22.10.2018 12:26

ТУГА ДО НЕБА ; МЛАД ЗИВОТ СЕ УГАСИО - ОПСТА КРИЗА ДРУСТВА ; ЗАТАЈИЛИ СМО НА СВИМ ПОЉИМА