Mladost gine na putevima Srpske

Na magistralnom putu Brod-Derventa, u mjestu Novo Selo, juče se dogodila saobraćajna nesreća u kojoj je smrtno stradalo jedno lice, dok je drugo zadobilo teške tjelesne povrede.

Republika Srpska 22.10.2018 | 09:12
Mladost gine na putevima Srpske
Iz PU Doboj saopšteno je da automobilom seat ,koji je sletio sa kolovoza najvjerovatnije upravljao M.M. (19), koji je smrtno strada, a da je s njim u autu bio Ž.M. (20), koji je zadobio povrede opasne po život.

“Lice Ž.M. je zadobilo teške tjelesne povrede opasne po život i isto je nakon ukazane ljekarske pomoći u Domu zdravlja Derventa prevezeno u dobojsku bolnicu a potom u Univerzitetsko klinički centar Republike Srpske u Banjaluci, gdje je zadržano na liječenju”, saopšteno je iz PU Doboj.

Uviđaj su izvršili policijski službenici Policijske stanice Brod.

(Agencije)

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Tuga

22.10.2018 09:09

Iskreno saučešće porodici. Roditelji povedite više brige o djeci nemojte uvijek tražiti krivce u učiteljima, nastavnicima, profesorima i na kraju u policiji. Zapitajte se gdje vi griješite.

ODGOVORITE
Name

Tre

22.10.2018 11:47

Kažu da se nezgoda dogodila na mjestu gdje je eksplodirala cisterna prije par mjeseci. Od temperature je asfalt izgorio. Taj dio je jako loše urađen. Nema znaka o opasnosti na putu, a jako je neravan. Doslovno vozilo odskoči kada se tu prolazi. Opet putari neće biti krivi ako se nezgoda desila na tom mjestu.

ODGOVORITE
Name

sRBIN

22.10.2018 12:26

TUGA DO NEBA ; MLAD ZIVOT SE UGASIO - OPSTA KRIZA DRUSTVA ; ZATAJILI SMO NA SVIM POLJIMA