Расплакао жену: Плакала два дана

Дејвид Бекам у интервјуу рекао о браку нешто што се Викторији није свидело. . .

Свијет 21.10.2018 | 16:28
Расплакао жену: Плакала два дана
Дејвид и Викторија Бекам венчали су се 1999. године, а многе занима како њихов брак и тако дуго опстаје.

Бивши фудбалер је отпутовао у Аустралију где ће присуствовати "Играма непобедивих" (Инвицтус Гамес), а тамо је у једном ТВ интервјуу одговарао и на питања о браку, између осталог.

Најпре, пошто се у последње време писало да је њихов брак на "климавим ногама", новинарка га је питала да ли су му се смучили таблоиди.

"Не, научио сам да игноришем неке негативне ствари које се пишу. Мислим да ако се двоје људи добро познају, ако знају да имају сјајне пријатеље, сјајну породицу уз себе, оно што морају да ураде је да заштите своју децу".

Након тога, новинарка је питала Бекама која је тајна његовог успешног и дугог брака са Викторијом.

"Мислим да је брак, брак је увек напоран посао", одговорио је. "Имаш децу, која желе и заслужују твоје време, имаш тешке ситуације попут путовања, одвајања од породице, али некако мораш да направиш да све то функционише", објаснио је.

И док је новинарка на друштвеним мрежама одушевљено хвалила Бекама како је искрен и отворен, медији пишу да је његов одговор о браку као "тешком раду" расплакао Викторију Бекам. Прецизније, пишу да је била врло понижена тим одговором и да је "плакала два дана".

(Мондо)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

баба

21.10.2018 14:33

Па нормално кад ни једном није споменуо љубав . Мора плакат зена заслузује љубав а не да казе како му је брак напоран посао

ОДГОВОРИТЕ
Name

Раде

21.10.2018 14:55

Брак је напоран Ко га узме заозбиљно,али коднас је брак само повезан да имаш дјецу и ето бити ожењен ,Највећа глупост јер ко би Трпимо некога цијели живот на почетку ради дјеце накрају се навикнеш и останеш ....

Name

Ре баби

21.10.2018 14:59

Е дједе јеси права баба!