Rasplakao ženu: Plakala dva dana

Dejvid Bekam u intervjuu rekao o braku nešto što se Viktoriji nije svidelo. . .

Svijet 21.10.2018 | 16:28
Rasplakao ženu: Plakala dva dana
Dejvid i Viktorija Bekam venčali su se 1999. godine, a mnoge zanima kako njihov brak i tako dugo opstaje.

Bivši fudbaler je otputovao u Australiju gde će prisustvovati "Igrama nepobedivih" (Invictus Games), a tamo je u jednom TV intervjuu odgovarao i na pitanja o braku, između ostalog.

Najpre, pošto se u poslednje vreme pisalo da je njihov brak na "klimavim nogama", novinarka ga je pitala da li su mu se smučili tabloidi.

"Ne, naučio sam da ignorišem neke negativne stvari koje se pišu. Mislim da ako se dvoje ljudi dobro poznaju, ako znaju da imaju sjajne prijatelje, sjajnu porodicu uz sebe, ono što moraju da urade je da zaštite svoju decu".

Nakon toga, novinarka je pitala Bekama koja je tajna njegovog uspešnog i dugog braka sa Viktorijom.

"Mislim da je brak, brak je uvek naporan posao", odgovorio je. "Imaš decu, koja žele i zaslužuju tvoje vreme, imaš teške situacije poput putovanja, odvajanja od porodice, ali nekako moraš da napraviš da sve to funkcioniše", objasnio je.

I dok je novinarka na društvenim mrežama oduševljeno hvalila Bekama kako je iskren i otvoren, mediji pišu da je njegov odgovor o braku kao "teškom radu" rasplakao Viktoriju Bekam. Preciznije, pišu da je bila vrlo ponižena tim odgovorom i da je "plakala dva dana".

(Mondo)

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

baba

21.10.2018 16:33

Pa normalno kad ni jednom nije spomenuo ljubav . Mora plakat zena zasluzuje ljubav a ne da kaze kako mu je brak naporan posao

ODGOVORITE
Name

Rade

21.10.2018 16:55

Brak je naporan Ko ga uzme zaozbiljno,ali kodnas je brak samo povezan da imaš djecu i eto biti oženjen ,Najveća glupost jer ko bi Trpimo nekoga cijeli život na početku radi djece nakraju se navikneš i ostaneš ....

Name

Re babi

21.10.2018 16:59

E djede jesi prava baba!