Пас дјечаку одгризао пенис

Несвакидашњи случај напада пса догодио се прошлог викенда у Зеници, а страдао је 14-годишњи дјечак.

Босна и Херцеговина 21.10.2018 | 21:56
Пас дјечаку одгризао пенис
Пас је дјечаку нанио тешке повреде, посебно у предјелу гениталија, те му је готово откинуо сполни орган, пише Аваз.ба.

Информацију о овом застрашујућем нападу потврдили су у Кантоналној болници Зеница, гдје је дјечак, одмах након напада, хитно превезен. Након опсервације на Одјелу ургентног блока, зенички љекари одмах су оперисали несретног 14-годишњака и уложили максималне напоре да се спасе дјечакове гениталије.

Након тешког оперативног захвата, он је хоспитализован на Одјелу за уролошке болести, а према ријечима дежурног љекара Урологије, дјечак је, седам дана након операције, стабилног здравственог стања.

"Ради се о дјечаку рођеном 2004. године, а који је хоспитализован усљед уједних рана пса луталице. Он је збринут у нашу здравствену установу, а након оперативног захвата успјешно се опоравља", истиче дежурни љекар за Аваз.

Истиче да се ради о површинским ранама те да, срећом, нема дубљих повреда.

"Њему су констатоване повреде у предјелу пениса, и то на завршној трећини. То је одмах по пријему изгледало доста тешко, али након интервенција љекара и операције, можемо казати да су ране доста саниране", појашњава љекар.

Успјешан опоравак

Будући да није било поузданих информација је ли пас који је напао дјечака вакцинисан, дјечак је примио и тетанус. Он се, заједно с мајком, и даље налази на Урологији, гдје се, за сада, успјешно опоравља.

Специфично мјесто

Како је изјавио дежурни љекар, с обзиром на то да се рана налази на специфичном и влажном мјесту, биће потребно доста времена да се дјечак опорави.

"Дјечак већ сада мокри самостално, али то мало отежава зарастање ране, која би требала бити суха. Због свега тога, биће потребно вријеме за зарастање и потпуни опоравак", напомиње дежурни љекар Урологије.

(Аваз)

Коментари / 10

Оставите коментар
Name

Ре

21.10.2018 14:13

Лијепи некадасњи синтери и одма га отресу од земљу цим виде да није везан и да сам хода цестом. Опет то трбеба увести и ако се неко побуни одмах и њега у затвор за покусај убиства или убиство.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Имаш право

21.10.2018 14:50

Све их треба хватати и у азил смјестити.Не би требао ни један пас луталица да буде на улици.

Name

РЕ

21.10.2018 15:01

Одамах би тебе требало у затвор због ове изјаве, па магарче један нису криве живоптиње којима смо ми лично омогућили да се тако понашају. Видио сам X случајева гдје данашњи богаташи набављају својим дјечацима расне псе, а када их се дјечаци засите ону се нађу на улици. Е ту држава треба да одради своје, ако хоћеш животињу, чипуј је, и обавежи се да ћеш водоти рачуна о тој животињи.

Name

Гадгет РС

21.10.2018 15:09

@Ре Много више има људи у овој, назови држави, којима не би требало допустити да ходају земљом, па их ти и твоји пуштате. Не коментариши ако немаш увид у цијели догађај.

Name

Топс

21.10.2018 14:24

Колико мајмуна шета пса без брњице...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Недужни ћукани

21.10.2018 15:12

Животиње које су остављене нису криве!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ФИК

21.10.2018 15:45

Цивилизација а и вјера упућују човјека народе Да воде бригу и осигурају здрав однос према животињама.Кад сам видјела докторица психијатар ИМА проблем са псима,Схватио сам да ови народи су у велком проблему далеко од цивилизације далеко од бога.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хасо

21.10.2018 16:34

Ма то треба по кратком поступку на лицу мјеста

ОДГОВОРИТЕ
Name

Саса

22.10.2018 09:08

Тузно и залосно сто дрзава неводи рацуна ниоцему па ни о томе

ОДГОВОРИТЕ
Name

љути дркаџија

22.10.2018 15:05

Те псе луталице побити из пушке!

ОДГОВОРИТЕ