Мажић суди на Роналдовом повратку на Трафорд!

Најбољем српском судији Милораду Мажићу указана је нова част и судиће дерби трећег кола Лиге шампиона између Манчестер јунајтеда и Јувентуса, сазнаје Б92.

Фудбал 21.10.2018 | 16:45
Мажић суди на Роналдовом повратку на Трафорд!
Његови асистенти на овом мечу ће бити, као и увек, Милован Ристић и Далибор Ђурђевић.

У групи Х Лиге шампиона Јувентус је први са две победе, док Јунајтед има по један тријумф и реми. Меч између ове две екипе игра се у уторак, 23. октобра на Олд Трафорду са почетком од 21.00. Реванш је 7. новембра у Торину. 

Мажићевој екипи ће ово бити други меч у овој сезони Лиге шампиона на којој ће се наћи, после делегирања утакмице у Ајндховену између ПСВ-а и Интера. Они су, уједно, делили правду и на квалификационом мечу између Бенфике и ПАОК-а. 

Српска тројка је била и одабрана за финале Лиге шампиона прошле сезоне између Реал Мадрида и Ливерпула, а нашли су се и на Светском првенству у Русији. 

Нажалост, због пласмана Хрватске у финале и уске повезаности српског и хрватског народа, Милорад Мажић није истрчао на терен стадиона Лужњики како би делегирао финални меч. 

Мажић је уједно и судио недавно завршен меч Лиге нација између Француске и Немачке на којем је досудио по један пенал на обе стране, а у Суперлиги Србије запажена је била одлука да не досуди пенал Партизану на гостовању у Нишу после играња руком у казненом простору једног од дефанзиваца Нишлија. 

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар