Mažić sudi na Ronaldovom povratku na Traford!

Najboljem srpskom sudiji Miloradu Mažiću ukazana je nova čast i sudiće derbi trećeg kola Lige šampiona između Mančester junajteda i Juventusa, saznaje B92.

Fudbal 21.10.2018 | 16:45
Mažić sudi na Ronaldovom povratku na Traford!
Njegovi asistenti na ovom meču će biti, kao i uvek, Milovan Ristić i Dalibor Đurđević.

U grupi H Lige šampiona Juventus je prvi sa dve pobede, dok Junajted ima po jedan trijumf i remi. Meč između ove dve ekipe igra se u utorak, 23. oktobra na Old Trafordu sa početkom od 21.00. Revanš je 7. novembra u Torinu. 

Mažićevoj ekipi će ovo biti drugi meč u ovoj sezoni Lige šampiona na kojoj će se naći, posle delegiranja utakmice u Ajndhovenu između PSV-a i Intera. Oni su, ujedno, delili pravdu i na kvalifikacionom meču između Benfike i PAOK-a. 

Srpska trojka je bila i odabrana za finale Lige šampiona prošle sezone između Real Madrida i Liverpula, a našli su se i na Svetskom prvenstvu u Rusiji. 

Nažalost, zbog plasmana Hrvatske u finale i uske povezanosti srpskog i hrvatskog naroda, Milorad Mažić nije istrčao na teren stadiona Lužnjiki kako bi delegirao finalni meč. 

Mažić je ujedno i sudio nedavno završen meč Lige nacija između Francuske i Nemačke na kojem je dosudio po jedan penal na obe strane, a u Superligi Srbije zapažena je bila odluka da ne dosudi penal Partizanu na gostovanju u Nišu posle igranja rukom u kaznenom prostoru jednog od defanzivaca Nišlija. 

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar