Лопетеги и Перез, очи у очи: Добијеш Барсу и...!

Реал Мадрид, за сада, неће променити тренера.

Фудбал 21.10.2018 | 15:15
Лопетеги и Перез, очи у очи: Добијеш Барсу и...!
Очекивало се много више. 

Ђулен Лопетеги је био велика жеља Флорентина Переза и због тога је био спреман да "баци у воду" и своју селекторску функцију два дана пред почетак Светског првенства, пошто га је Шпанија сменила након што је саопштено да се договорио са троструким узастопним шампионом Европе, али питање је и колико дуго ће остати на месту тренера Реала.

"Краљевски клуб" је очајно почео сезону и има свега 14 бодова из девет кола (4 победе, 2 ремија и 3 пораза), а уз то су поставили и негативни рекорд када је у питању голгетерска форма.

Реал је био чак ОСАМ САТИ без датог гола у претходних месец дана, али ни погодак Марсела им није донео прекид црног низа пошто су поражени од Левантеа (1:2), а очекивано о Лопетегијевој будућности се причало после утакмице...

Како преноси добро обавештена радио станица "Кадена СЕР", Флорентино Перез и Ђулен Лопетеги састали су се после утакмице "очи у очи" и разговарали кратко, тек око петнаестак минута, а незванично Шпанац ће, за сада, задржати своју функцију, вероватно јер ни Барса и Атлетико нису много одмакли на табели и Реал није изгубио шансу за титулу.

Њихови највећи ривали су такође имали понешто проблема на старту сезоне, па је тако за сада лидер Алавес (?), а Лопетеги ће имати још једну шансу на клупи Реала. 

Реалу следи меч са Викторијом Плзењ (23. октобар) у Лиги шампиона, па меч истине - "Ел Класико" на "Ноу Кампу" заказан за наредну недељу од 16.15, који би могао да одлучи и судбину његовог колеге из супротног табора, Ернестеа Валвердеа.

Лопетеги, за сада, има и подршку "свлачионице" и управо је с играчима после меча прво разговарао Флорентино Перез. 

"Они који више играју - очекивано и добијају више критика, то је нормална реакција навијача.Морамо да будемо уједињени, више неко икад, само тако можемо напред. Увек кажем да промена тренера није добра ни за кога. Остајемо уз Ђулена који је сјајан тренер и морамо бити мирни", поручио је капитен тима Серхио Рамос.

Претходно се спекулисало да би на место Лопетегија могао да дође Антонио Конте...

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар