Lopetegi i Perez, oči u oči: Dobiješ Barsu i...!

Real Madrid, za sada, neće promeniti trenera.

Fudbal 21.10.2018 | 15:15
Lopetegi i Perez, oči u oči: Dobiješ Barsu i...!
Očekivalo se mnogo više. 

Đulen Lopetegi je bio velika želja Florentina Pereza i zbog toga je bio spreman da "baci u vodu" i svoju selektorsku funkciju dva dana pred početak Svetskog prvenstva, pošto ga je Španija smenila nakon što je saopšteno da se dogovorio sa trostrukim uzastopnim šampionom Evrope, ali pitanje je i koliko dugo će ostati na mestu trenera Reala.

"Kraljevski klub" je očajno počeo sezonu i ima svega 14 bodova iz devet kola (4 pobede, 2 remija i 3 poraza), a uz to su postavili i negativni rekord kada je u pitanju golgeterska forma.

Real je bio čak OSAM SATI bez datog gola u prethodnih mesec dana, ali ni pogodak Marsela im nije doneo prekid crnog niza pošto su poraženi od Levantea (1:2), a očekivano o Lopetegijevoj budućnosti se pričalo posle utakmice...

Kako prenosi dobro obaveštena radio stanica "Kadena SER", Florentino Perez i Đulen Lopetegi sastali su se posle utakmice "oči u oči" i razgovarali kratko, tek oko petnaestak minuta, a nezvanično Španac će, za sada, zadržati svoju funkciju, verovatno jer ni Barsa i Atletiko nisu mnogo odmakli na tabeli i Real nije izgubio šansu za titulu.

Njihovi najveći rivali su takođe imali ponešto problema na startu sezone, pa je tako za sada lider Alaves (?), a Lopetegi će imati još jednu šansu na klupi Reala. 

Realu sledi meč sa Viktorijom Plzenj (23. oktobar) u Ligi šampiona, pa meč istine - "El Klasiko" na "Nou Kampu" zakazan za narednu nedelju od 16.15, koji bi mogao da odluči i sudbinu njegovog kolege iz suprotnog tabora, Ernestea Valverdea.

Lopetegi, za sada, ima i podršku "svlačionice" i upravo je s igračima posle meča prvo razgovarao Florentino Perez. 

"Oni koji više igraju - očekivano i dobijaju više kritika, to je normalna reakcija navijača.Moramo da budemo ujedinjeni, više neko ikad, samo tako možemo napred. Uvek kažem da promena trenera nije dobra ni za koga. Ostajemo uz Đulena koji je sjajan trener i moramo biti mirni", poručio je kapiten tima Serhio Ramos.

Prethodno se spekulisalo da bi na mesto Lopetegija mogao da dođe Antonio Konte...

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar