Мурињо опростио клупи Челсија: "И ја сам тако..."!

Маурицио Сари је додао да ће још једном разговарати с Мурињом да би овога уверио да је сва кривица на страни Челсија.

Фудбал 21.10.2018 | 17:15
Мурињо опростио клупи Челсија: "И ја сам тако..."!
Умало је дошло до туче на крају сусрета између Челсија и Манчестер јунајтеда!

"Плавци" су у шестом минуту надокнаде дошли до бода преко Роса Барклија (2:2), да би један од помоћника Мауриција Сарија након тога дотрчао до Мурињове клупе и - "претерано" славио пред Португалцем који је седео мирно.

Ипак, када је видео Мурињо да му се Марко Јани "уноси у лице", поскочио је са клупе и умало је дошло до инцидената, али је на време реаговало обезбеђење...

Нико од виновника инцидента није искључен, али нема сумње да ће Фудбалска асоцијација Енглеске у наредним данима спровести детаљну истрагу, видећемо да ли и ретроактивно казнити Жозеа Муриња, Марка Јанија или неког другог. 

Добра вест је да се "ватра" између две стране смирила.

"Прихватио сам његово извињење и рекао му да сам и ја правио исте грешке у његовим годинама. Правио сам грешке и правићу их још сигурно... Дошао је да се извини и Маурицио ми је рекао да ће се он још лично разговарати са њим", казао је Мурињо и окренуо се мечу:

"Била је то сјајна утакмица и сјајан резултат за њих, не и за нас".

"Био сам изненађен тиме што је надокнађено шест минута. Све зависи од судијског критеријума, некада добијеш у последњој секунди, некад изгубиш. Ипак, мислим да смо контролисали дешавања на терен, добро смо контролисали и Жоржиња коме је ово сигурно најслабији меч".

Маурицио Сари је рекао да још увек не зна да ли ће свог помоћника Јанија казнити због инцидента на крају утакмице, пошто жели да још једном разговара с њим. 

"Ништа на терену нисам видео. Причао сам после утакмице с Мурињом и објаснио му да смо ми кривци и повео сам Јанија да му се извини... Желим још једном да разговарам и с Жозеом, желим да се уверим да је схватио да смо ми потпуни кривци за ово", додао је симпатични и коректни Италијан који не жели да се "качи" ни са једним тренером у Премијер лиги, већ да изгради здравији однос.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар