Murinjo oprostio klupi Čelsija: "I ja sam tako..."!

Mauricio Sari je dodao da će još jednom razgovarati s Murinjom da bi ovoga uverio da je sva krivica na strani Čelsija.

Fudbal 21.10.2018 | 17:15
Murinjo oprostio klupi Čelsija: "I ja sam tako..."!
Umalo je došlo do tuče na kraju susreta između Čelsija i Mančester junajteda!

"Plavci" su u šestom minutu nadoknade došli do boda preko Rosa Barklija (2:2), da bi jedan od pomoćnika Mauricija Sarija nakon toga dotrčao do Murinjove klupe i - "preterano" slavio pred Portugalcem koji je sedeo mirno.

Ipak, kada je video Murinjo da mu se Marko Jani "unosi u lice", poskočio je sa klupe i umalo je došlo do incidenata, ali je na vreme reagovalo obezbeđenje...

Niko od vinovnika incidenta nije isključen, ali nema sumnje da će Fudbalska asocijacija Engleske u narednim danima sprovesti detaljnu istragu, videćemo da li i retroaktivno kazniti Žozea Murinja, Marka Janija ili nekog drugog. 

Dobra vest je da se "vatra" između dve strane smirila.

"Prihvatio sam njegovo izvinjenje i rekao mu da sam i ja pravio iste greške u njegovim godinama. Pravio sam greške i praviću ih još sigurno... Došao je da se izvini i Mauricio mi je rekao da će se on još lično razgovarati sa njim", kazao je Murinjo i okrenuo se meču:

"Bila je to sjajna utakmica i sjajan rezultat za njih, ne i za nas".

"Bio sam iznenađen time što je nadoknađeno šest minuta. Sve zavisi od sudijskog kriterijuma, nekada dobiješ u poslednjoj sekundi, nekad izgubiš. Ipak, mislim da smo kontrolisali dešavanja na teren, dobro smo kontrolisali i Žoržinja kome je ovo sigurno najslabiji meč".

Mauricio Sari je rekao da još uvek ne zna da li će svog pomoćnika Janija kazniti zbog incidenta na kraju utakmice, pošto želi da još jednom razgovara s njim. 

"Ništa na terenu nisam video. Pričao sam posle utakmice s Murinjom i objasnio mu da smo mi krivci i poveo sam Janija da mu se izvini... Želim još jednom da razgovaram i s Žozeom, želim da se uverim da je shvatio da smo mi potpuni krivci za ovo", dodao je simpatični i korektni Italijan koji ne želi da se "kači" ni sa jednim trenerom u Premijer ligi, već da izgradi zdraviji odnos.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar