Цвајта: Један од фаворита за Бундеслигу тоне ка трећој лиги!

Инголштат "попио" четири комада на гостовању у Сандхаузену!

Фудбал 19.10.2018 | 21:10
Цвајта: Један од фаворита за Бундеслигу тоне ка трећој лиги!
Шок терапија са новим тренером Александером Нуријем није успела. Инголштат је забележио и четврти узастопни пораз у Цвајти са новим тренером на клупи који га је заковао за послење место на табели са опасним изгледима да се следећег лета пресели у трећу лигу.

Ради се о једном од најбогатијих тимова у овом рангу, који је уочи сезоне био означен и као фаворит за промоцију у Бундеслигу, али од тога изгледа нема ништа. Данас им је Сандхаузен очитао лекцију, можда и прелако спаковао четири лака комада и препустио "фењер" на дну Цвајте.

Голеаду на овом мечу отворио је Американац Вутен већ у седмом минуту са беле тачке, а у другом полувремену Линсмајер (66') и Шлусенер (78', 86') дотукли су очајни гостујући тим. Убедљива победа омогућила је домаћину да исплива до зоне баража за опстанак, док Инголштату следи грчевита борба за опстанак.

У другом окршају данашњег програма Динамо из Дрездена и Ауе су поделили бодове - 1:1. Реми који је на крају задовољио оба тима пошто нису угрожени колико Сандхаузен или Инголштат.

НЕМАЧКА 2 - 10. коло

Петак
Сандхаузен - Инголштат 4:0 (1:0)
/Вутен 7. пенал, Линсмајер 66, Шлусенер 78, 86/

Динамо Дрезден - Ерцгебирге Ауе 1:1 (1:1)
/Коне 26 - Ризе 24/ 

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар