Cvajta: Jedan od favorita za Bundesligu tone ka trećoj ligi!

Ingolštat "popio" četiri komada na gostovanju u Sandhauzenu!

Fudbal 19.10.2018 | 21:10
Cvajta: Jedan od favorita za Bundesligu tone ka trećoj ligi!
Šok terapija sa novim trenerom Aleksanderom Nurijem nije uspela. Ingolštat je zabeležio i četvrti uzastopni poraz u Cvajti sa novim trenerom na klupi koji ga je zakovao za poslenje mesto na tabeli sa opasnim izgledima da se sledećeg leta preseli u treću ligu.

Radi se o jednom od najbogatijih timova u ovom rangu, koji je uoči sezone bio označen i kao favorit za promociju u Bundesligu, ali od toga izgleda nema ništa. Danas im je Sandhauzen očitao lekciju, možda i prelako spakovao četiri laka komada i prepustio "fenjer" na dnu Cvajte.

Goleadu na ovom meču otvorio je Amerikanac Vuten već u sedmom minutu sa bele tačke, a u drugom poluvremenu Linsmajer (66') i Šlusener (78', 86') dotukli su očajni gostujući tim. Ubedljiva pobeda omogućila je domaćinu da ispliva do zone baraža za opstanak, dok Ingolštatu sledi grčevita borba za opstanak.

U drugom okršaju današnjeg programa Dinamo iz Drezdena i Aue su podelili bodove - 1:1. Remi koji je na kraju zadovoljio oba tima pošto nisu ugroženi koliko Sandhauzen ili Ingolštat.

NEMAČKA 2 - 10. kolo

Petak
Sandhauzen - Ingolštat 4:0 (1:0)
/Vuten 7. penal, Linsmajer 66, Šlusener 78, 86/

Dinamo Drezden - Ercgebirge Aue 1:1 (1:1)
/Kone 26 - Rize 24/ 

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar